söndag 26e augusti

Tjaaaa allihopa! Hoppas att allt är bra med er för med mig äre bara bra, bara det att jag har sjuuukt tråkigt! Vet inte riktigt vad jag ska skriva men första skolveckan gick bara bra,i fredags åkte jag hem till Elias o sov där, kom hem igårrr. Då städade jag rummet o sen gjorde jag typ ingenting. Idag har jag egentligen inte gjort nåt särskilt heller.
Känns jobbigt att måsta kliva upp 6 imorgon, för min skolbuss går runt 7 sååå de är ju bara att härda. Vet inte vad jag ska skriva egentligen, tänkte ba göra ett inlägg eftersom jag är så oaktiv ;) hejdåååå

bra kväll

Gokväll gott folk! Åkte upp på Olympia vid 19 för att kolla på F97-98 matchen men det blev inte så mycket att kolla på den utan jag, Maja, Madde, Anna, Albin o Max åkte runt o moppeböga istället! Vi körde runt lite överallt sen drog vi på uno-x och jag köpte zoo-apor, aas gott! :D Vet iallafall att tjejernas match slutade 8-0 och av det jag såg av matchen så spelade dom jättebra! Så grattis till er!! Sen så körde vi till gästis o stog där ett tag och då kom Carl Erik Jonas och Filip också. Efter det drog Madde och jag hemåt.
Haft en gryymt bra kväll trots mina jävla failar. Aja jag överlev iallafall. Hörs hoj
min pärla

MÅNDAG TISDAG ONSDAG

Helllluu! Började ju skolan igen i måndags och det har gått hur bra som helst, veckan har varit ganska lugn hittills och det har inte hänt så mycket förutom att vi tog klassfotona idag ;)
Känns skönt att bara ha ett år kvar på högstadiet, men samtidigt känner jag en ganska stor press eftersom jag inte har den blekaste aning vad jag ska välja till gymnasiet... Tur att jag inte behöver välja precis nu. Ska ta och laga middag för pappa ska strax på nån grej med jobbet. Ha det bra så länge,puss!
 

MAGNUS UGGLA

Hej hade en grym kväll igår med min kära vän Anna! Vid klockan fem så tog vi mopparna mot stan och vid klockan sex var vi framme vid Max, där vi käkade både hamburgare och lyxshake ;) Sen hade vi ingen aning vars konserten var så vi bara körde nånstans och självklart så kom vi rätt! VAD ANNARS LIKSOM
När vi kom fram uppträdde Melody Club och vid klockan 21 så kom Magnus Uggla ut :D Det var slut vid 23 så då åkte Anna och jag först på macken sen drog vi hemåt. Det var en sjuuukt bra kväll!!!
 

ett inlägg jao

Godmorgon bloggish! Vaknade vid elva blablabla... Är döds trött iallafall!!
Igår kom jag hem från Elias vid 18 efter att ha sovit där sen i måndags. Jag har verkligen världens bästa pojkvän!
Då så tog jag mig en dusch sen tog jag moppen till Uno-x där jag mötte upp Anna och Maja. Då hyrde vi en skräckfilm (minns inte namnet men den var as äcklig och konstig) och American pie reunion också lite chips and drickaa ;) Efter det körde vi hem till Annis och fixade ordning pannacotta och sen kollade vi på film hela kvällen. Hade en galet störd o rolig kväll med två av mina favoritbrudar! Looveee yaaaaaa giiirlllzzz
Skräckfilmer is not my starkaste sida
Tjaaa Maja är filmen bra?
 
 
HAHAHAA UR AMERICAN PIE REUINION!!! FYFAN DE GJORDE HELA MIN VECKA TYP

good girl gone bad

Uppdateringen har varit låg men det beror på för att jag nästan inte varit hemma något, kom just hem. Berättar vad jag har haft för mig imorgon :) 
Här är jeansen (eller brallorna, vettefan vad det är egentligen) och tre av tröjorna jag shoppade i Sundsvall. Ni ska få bättre bilder på kläderna senare, men nu ska jag sova. Godnatt! 

@ Elias crib

Heej på er! Idag har jag varit på Birsta och shoppat lite grann, köpte fyra tröjor och ett par jeans :D Bilder kommer upp imorgon jag lovar! Sen käkade vi middag där, riktigt gott vare! Sen åkte vi hem och var hemma vid åtta ungefär och då så packade jag väskan och tog moppen till Elias. För stunden sitter vi och myser till Wallander. :) Puss o kraam 
Ni hade gärna fått en bild på vi två men vi får inte igång webbkameran :( /Elias

inte helt ok

Hej jag vet att uppdateringen inte varit så bra nu senaste tiden men jag vet liksom inte vad jag ska skriva. Sen så mår jag inte sådär jättebra heller, vill helst bara lägga mig o sova bort hela dagarna men det är väl bara att bita ihop, I guess. 
Annars har jag inte gjort nånting idag, typ bara varit ute o gått sen har jag även målat naglarna IGEN. Kul liv. Vet inte vad jag gör ikväll men imorgon vid 10-tiden åker vi till Birsta :)
Fick en kommentar igår att min design typ åker "ihop" till mitten och så, det är inte så på min dator, men är det så för fler?

ikväll/inatt

Hejsan! Idag vid halv sex kom Madde o Maja till mig och då käkade vi först pizza, sen satt vi kvar vid matbordet ett tag och snackade. Efter det så gick vi ner till sjön för att köra runt lite med båten och de var as kul :D Sen så drog vi ut med mopparna och körde till Mellansel. Haha ett tag var vi helt lost, asså verkligen körde runtruntrunt. I MELLANSEL. Hahahaha tragiskt att köra vilse där ju! Men sen när vi kom därifrån så fick jag för mig att jag skulle tanka och självklart gick det åt helvete..... Typiskt mig :) Tur att mina vänner Fredrik och Isak var med så dom fixade hela problemet!
Fan va långt inlägget blev, har typ kramp i mina fingrar.. Haha också har jag ju massa mer att berätttaaaa, drygt de blev! Gonatt

grönblå eller nåtT

Har nyss målat naglarna, fattar inte vad som har hänt med mig, jag brukar aldrig bry mig om mina naglar egentligen MEN NU HAR JAG MÅLAT DOM!! FINT VA?!?!?! :D Haaha Kan inte bestämma mig om dom är grön eller typ turkos :o dom ser gröna ut på bilden men irl ser dom turkos ut. SÅ DOM ÄR GRÖNBLÅ hejdå

workout yeah

Hejsan! Vaknade rätt så sent, vid tolv ungefär och då gick jag och Sara ner och fixade ordning lite brunch sen gick vi ut på en powerwalk (haha ja ni läste rätt JAG gjorde de) sen så gjorde vi lite övningar då vi kom hem. Nu väntar jag på att Sara ska duscha klart sen ska jag också ta mig en dusch. Vi hörs!

good night

Är riktigt jävla trött just nu och det känns sjukt jobbigt att gå runt i hela huset för att släcka alla lamporna.... Vill bara lägga mig i min säng NU!!! Haha helt värdelöst inlägg egentligen, ville bara säga gonatt och sååå. SOV GOTT ni medans jag ska gå runt i hela huset o släcka alla jävla lamporna... Kommer fan dö!! Aja wish me luck. Nattinatti

photoshoot

Hejsvejs! Nu under kvällen har jag och Sara varit ute och knäppt lite bilder (dom två i förra inlägget är tagna ikväll) eftersom det var så fint med solen och allt. Haha men mitt under själva "photoshooten" så kom vår kusin o farbror på motorcykeln, först trodde vi att det var några främlingar så vi sprang in i skogen och gömde oss. Hahahah..... ;) Fast dom hann se oss så vi var tvugna att gå fram och kolla vilka det var och då vare ju dom, hehe. Så vi stod och pratade lite sen så åkte dom vidare men då hade ju självklart solen hunnit försvinna så det blev inte så många bilder med solsken :P
Jag och bebissssss nu ikväll

everytime i look into your eyes i feel like i can stare in them for a lifetime


göttans

Vi drog och handlade för ett tag sen och då fick jag och Sara värsta smarta idén att köpa jordgubbar, nån slags vaniljyoghurt (vettefan hur de stavas) o banan och sen blanda ihop de:D De va as gott!
Sen så köpte vi lite choklad som vi ska smälta ikväll o doppa resten av jordgubbarna o bananerna i, fyfaaan va fett!
 

dagens

Hej på er! Antar att ni blir rätt så less på min blogg när jag typ bara lägger ut bilder på mig själv hela tiden, ber om ursäkt för det haha! Så idag visar jag outfiten såhär istället, för vid dethär laget så vet ni nog hur jag ser ut.. Haha ;) 
 

Svar angående den grå tröjan

Svar: Tack, tycker jag också! :D Om jag inte minns heeelt fel så är den från BikBok, men jag köpte den förra året så den finns nog inte kvar. Fast det kan säkert finnas något liknande ;)

de va fisketuren de

Hej är nu tillbaka efter en vääldigt lång fisketur.... Haha eller? Kan sammanfatta det såhär: kallt, inge fisk, tjatiga systrar och krångel. Haha detta är fan sista gången syrrorna får åka med, dom satt bara o gnällde heeela tiden. Också fastnade jag i vassen typ jämt, men det är en annan historia.... :P
Ska nog sätta på en film eller nåt nu, hare braaa gangstersss 
 
 

ut på sjön nu då

Hej kära vänner! Kom precis hem från stan, vi käkade middag på Matcompaniet så är jävligt mätt... Haha klagar ändå inte för det var jääävligt gott!
Nu har jag dragit på mig andra kläder och ska bege mig ut på sjön med båten (+två systrar) för en fisketur. Lägger upp bilder på fisken senare eftersom jag har lovat mig själv att få en större gädda än Elias ;) Vi hörs senare ikväll. Puss!

as long as you love me

Goddag alla fina! Nu ska jag alldeles strax dra in till stan med familjen och kolla på lite nya grejer till våran nya toalett, även lite grejer till mitt rum. Vi ska nämligen renovera huset i vinter och då ska jag fixa om i mitt rum. Känns skit kul! :D Sen ska vi kika på Fabians match också. 
Om ni ser någon som ser ut såhär↓ idag så äre jag ;)
 

bakar some sockerskorpa

God morgon! Har precis bakat sockerskorpor. Det var sjukt kletigt men smeten var supergod! Haha jag smakar alltid på smeten då jag bakar. The Typical Christine - Äter upp smeten och ingen annan får smaka ;) Sant juuuu, sorry Sara, hihihihihi.
Hoppas att skorporna blir lika goda som smeten bara. Ska alldeles strax plocka ur dom ur ugnen. Puss!

tre


hemma från stan

Hejsan! Imorse ringde mitt alarm klockan sju, trött som jag var klev jag upp ur sängen. Tvingade upp syrran också och sen drog vi iväg till stan med 8.40-bussen eftersom jag ville ha sällskap till tandläkaren, det är ju så tråkigt att vara själv. Klockan 10.30 var jag hos tandläkarn. När jag var klar där så sprang vi in på gallerian en snabbis och Sara köpte en keps, sen gick vi vidare till UH för en fika och efter det åkte vi hem. 

next upp: kladdkaka+awkward

Hejhalllå! Idag har regnet bara öst ner så jag o syrran tänkte att vi skulle överraska pappa med att städa huset. Så då gjorde vi det, haha vi har även fått plocka ner tvätten som hängde ute sen igår. Kan säga att man hann bli riktigt blöt! Sen så har jag typ bara kollat på några avsnitt av första säsongen av Awkward (taggar inför nästa säsong!!!) och det ska jag fortstätta med ikväll. Medans jag kollar på det ska jag käka kladdkakan som jag och Sara bakade nyss. Nu väntar vi bara på att den ska bli klar så vi kan plocka ur den ur ugnen. Ha en bra kväll, puss!
 

God morgon/dag?

Morning bloggish! Vaknade med ett strålande humör men tyvärr så stämmer inte vädret överens med mig, det bara reeeegnar och reeegnar. Tur att det inte har påverkat mitt humör :D än......
Sitter just nu och lyssnar på lite musik men ska alldeles strax fixa lite brunch (haha tror jag det heter) eftersom jag inte hunnit med frukost också äre ju lunchtime, sååå varför inte? ;)
tre bilder syrran har tagit med min kamera så jag lånar dom ;;

hejhå

Tjaaatjaaa bloggen! Jag har varit upptagen dom senaste två dagarnaa (tror jag det är) så det är därför jag inte har bloggat nånting, men igår så kom Elias till mig och stannade här tills nu ikväll. Igårkväll så åkte vi och såg på Batman-filmen på bio och sen så åkte vi hem och så (haha varken jag eller Elias minns va vi gjorde) sen såå gick vi o la oss. 
Idag när vi vaknade så körde vi båt o ring efter båten. Sen så fiskade vi lite granna och sen tog jag o Elias moppen till Sannas och käkade middag, efter det så for vi ut och fiskade igen. Elias fick en gädda o en aborre medans jag fick en aborre och det var min första fisk för iår ;) Mycket trevliiiigt!
 
söt älskling
 
 
 

less tjej

God morgon på er! Kan inte direkt påstå att det är fint väder ute direkt, men aja man överlever väl. Som man gjort hela sommarn ungefär ;) less på vädret är jag iallafall!!
Ska strax käka frulle när det är klart och sen så vet jag inte vad jag ska göra, har så jäävla tråkigt. Vill inte ens tänka på att skolan börjar snart... VILL INTE. Känns så jävla jobbigt.
 

SAKNAR MIN BEBIS

Nu när jag är hos pappa så kommer jag ju vara helt utan Vildus och det känns sjukt jobbigt :( Saknar han redan! Får se om jag överlever domhär tre kommande veckorna.. Har iallafall tvingat mamma att skicka bilder på han så mycket som möjligt, annars så har jag ungefär 500 bilder på han på kameran också :D hihi
 

bilder från igårkväll

Hej förlåt för dålig uppdatering den senaste veckan men har inte orkat blogga. I veckan har jag bland annat varit i stan och shoppat med mina fina vänner, jag har även varit med Elias och fiskat lite men det gick inte så bra :D haha sen har jag träffat släkten och lite sånt.
Igårkväll så var jag med Miranda, Mathilda och Sara och här kommer lite bilder från det, vi hade det riktigt bra! Enjooyyy

RSS 2.0