updatee

Hej på er! Just nu sitter jag och letar efter ett bra recept på nån kaka som jag och lollo ska baka till efterrätt ;) Skulle egentligen åka på bio idag men det sket sig så har inte gjort något särskilt idag, typ varit med grannarna och sånt. Ska leta vidare efter ett recept nu, vi ser väl vad jag hittar för gott! Puss
 

snabb update

Hej förlåt för dålig uppdatering men Internetanslutningen suger här. Mår sjukt bra och sitter för tillfället framför tvn och kollar på Family Guy. Har inte gjort så mycket idag, typ busat med Vildus (våran kattunge) och så har jag varit ute. Efter middagen cyklade vi iväg på sommarcafé o fikade sen cyklade vi hem igen.
Igår så var jag med Elias hela dagen och i måndags så åkte vi och hämtade Vildus på kvällen. Vi hörs, puss!

minigolf+pizza+farmor

Idag så har vi spelat minigolf och jag kan ju inte direkt påstå att det gick bra för mig.. Haha kom sist.. Men de var för att William fuskade så mycket :( inte okej! 
Vi åt även pizza vilket inte var helt fel också köpte vi varsin mjukglass efter minigolfen. Sen åkte vi till farmor och hälsade på henne en sväng, där min kusin André också var. Han är fan typ 11 och är längre än mig!! Haha :D
Dagen har varit superbra! Men mår inte så bra just nu heller så vi ser väl vad jag gör nu. Har lust att bara dra täcket över huve men a, vi hörs!

god morgon

God morgon! Har precis käkat frukost och ska börja göra mig klar eftersom vi ska åka ner till stan idag. Sen så ser jag väl vad jag hittar på för någonting ikväll. :) Förresten så tycker jag att Elias kan komma hem nu!!
Bloggar mer sen då jag kommer hem ikväll, vi hörs väl! Puss
Två bilder från Salusand

WHO I AM



efterrätt

Det är alltid gott med efterrätt och idag blev det glass och varm hjortronsylt :D Så sjukt gott! Nu ska jag dra på mig ett par långbyxor och gå en liten promenad eftersom det har blivit ganska kallt ute. Dedär med springturen jag skrev i förrförra inlägget kan ni ju stryka, är alldeles för mätt ;)

I'll take care of you

 

duktig+hungrig tjej

Hejhallå! Efter jag hade städat klart så frågade pappa mig om jag kunde köra bort lite skräp med traktorn så då gjorde jag det. Först så hjälpte jag han att lasta på skräpet i skopan och sen körde jag iväg med det och tippade av gammskräpet. Det var lite krångligt att köra där jag körde för det guppade så mycket, men självklart klarade jag det! ;) Nu hoppas jag att middagen snart är klar för jag är vrålhungrig och sen ikväll så hade jag tänkt att ta en springtur i det fina vädret. Kraaaam

jag fixar det

Tog moppen till affären och handlade lite nödvändiga grejer som var uppskrivna på inköpningslistan, svängde även förbi Madde en snabbis och lämnade hennes Just Dance-spel. Sen då jag kom hem så hängde jag upp den blöta tvätten och satte igång en ny tvättmaskin. Vuxenpoäng till mig! ;) Nu ska jag och Sara hjälpas åt att städa huset och när det är klart hade jag tänkt att springa ner till vattnet och känna om det är värt att ta ett dopp. Ha det gött!

dagens outfit dååå

Känner att det blir mycket svart & vitt nu på senaste tiden, eheee. Dagens iallafall ;)

new in

•parfym •solbrillor •halsband
Köpte även parfymen o halsbandet i Umeå, solbrillorna köpte jag i Åsele på marknaden men har ju inte lagt upp någon bild på dom än så dom fick vara med på denhär bilden också. 

myskväll

Gokväll! Har varit duktig nu ikväll och städat rummet lite (eftersom det låg kläder överallt) och även renbäddat sängen ;) Känns faktiskt jävligt lockande att gå o lägga sig men ska börja läsa en bok nu som Sara sa var jättebra, så det märks väl om den är så bra som hon säger. Spännande iallafall!
Har gått runt i domhär kläderna hela kvällen. Är helt förälskad i koftan, den är hur mysig som helst! Den är egentligen lollos men jag tjuvlånar den lite hihi :D Ska läsa boken nu, puss
Haha bilden är tagen innan jag städade rummet så ni inte börjar tveka på mina städskills ;)

varför landa när jag flyger fritt

 

det jag köpte igår

Fram ←→ Bak
 
Okej det ser inte snyggt ut på bilderna!! Men det ser mycker bättre ut när kläderna sitter på, jag kan visa bättre bilder då jag bär kläderna eller så. Hatar att det aldrig blir som jag viillll. Blä.
Nu ska jag gå och lägga mig ute i solen och sola lite grann, puss så länge! :*

fyra bilder sen igår

Igår så packade vi ihop husvagnen och åkte till Umeå och stannade där på "First Camp" över natten. Under dagen så gick vi på stan i Umeå där jag fyndade massor! Lägger upp kläderna i nästa inlägg. Bjussar på fyra bilder från syrrans instagram som är tagna igår.

tisdag onsdag

Här är någa random bilder från tiden i Salusand. Är hemma nu och ska städa ur husvagnen och så, fler inlägg o bilder dyker upp senare!
 
 

ume camping

Nu ska vi dra ut och köra segway!

day two

Hejhallå! Idag skiner solen och det är jättehärligt väder här ute! Hittills idag så har vi bara lega vid stranden och stekt och typ kastat frisbee. Haha har även badat liiite, eller blev mer nerskvätt om man säger som så... Var iallafall  svinkallt i vattnet idag också, kanske lite varmare idag.
Packade ner tre par skor men det var lite ovärt eftersom jag bara går runt barfota hela tiden, känns ju drygt att ta på sig skor nu ju, eheee.
Får se vad vi hittar på resten av dagen, det är ju inte helt fel att ligga nere vid stranden heller. Ska gå iväg o käka lunch nu ialafall. Puss!

day one

Hejsan! Sitter uppe vid receptionen (eller vad det heter) och bloggar, internetuppkopplingen är dock väldigt seg så det tar väldigt lång tid att ladda upp bilderna. Fast jag kämpar på ändå!! 
Idag har det varit hur härligt väder som helst så vi har mest hängt vid stranden och solat, hade tänkt att bada också men havet var iskallt så jag nöjde mig med att doppa tårna.. ;) Blir inte så många bilder eftersom det tar sån himla lång tid att ladda upp dom, så ni får nöja er med dom här så länge!
Har iallafall haft en superbra dag och jag hoppas att ni också haft det! Pusss
 
 

american flag

• köpte denhär tröjan i Åsele för 200kr

har på mig dehär idag jaaa

Fula bilder som fan men nu har jag lite bråttom, måste packa klart tills vi åker. Detta har jag på mig idag iallfall! ;)

camping i Salusand

Igårkväll så fick jag reda på att vi skulle till Salusand med husvagnen och kommer att stanna där ett tag. Känns ju roligt att fara iväg nånstans men ändå lite smådrygt när jag nyss kommit hem från Åsele. Saknar ju så många..♥
Kommer i varje fall att ta med mig min dator så lite uppdatering kommer det ju att bli! Kameran hänger också på och om solen fortsätter skina så blir det nog mycket fina bilder. Ha det gött så länge, puss!

30 innan jag dör

30 random saker jag vill hinna med innan jag dör, bara för att.
 
1. Åka jorden runt
2. Gifta mig och leva livet ut med en och samma person
3. Skaffa barn
4. Rida/åka på en elefant
5. Simma bland delifiner
5. Fylla 100 år
6. Hoppa bungyjump
7. Se någonting övernaturligt
8. Tatuera mig
9. Lära mig att åka snowboard
10. Lära mig ett random språk
11. Lära mig att surfa
12. Lära mig att spela piano
13. Vara lycklig
14. Gå på kinesiskamuren
15. Besöka en pyramid
16. Sova under bar himmel
17. Köra motorcykel
18. Åka luftballong
19. Åka skidor i Alperna
20. Se Eminem live (åh min högsta dröm)
21. Dyka i havet
22. Skaffa ett akvarium med massa fiskar
23. Se norrskenet
24. Bli spådd om framtiden
25. Ha en swimmingpool på gården (fatta chill!)
26. Ha en jacuzzi
27. Skaffa hund
28. Förändra någons liv
29. Prova vara vegitarian för ett år
30. Ha en walk-in closet
Tumblr_lmbk0do4f81qhoe9ko1_500_large5159830144_cdd26e6d10_z_large
 

ännu fler härliga bilder

Här får ni lite fler bilder från idag vid stugan! Var hur mysigt som helst!! Tog jättemycket bilder idag så det kanske kommer upp ännu fler någon annan dag. Mår riktigt jävla bra just nu. Puss på er! 

Vanjas stuga

Som jag sa tidigare i förra inlägget så åkte vi en sväng till Vanjas stuga efter att vi varit på Gammelgården. Såhär  såg det ut där och det var superfin utsikt över vattnet! :D Lägger ut mer bilder i ett annat inlägg så får ni se lite fler bilder från när vi var där, men lägger inte upp dom nu för då blir det för mycket bilder. Dom kommer troligen upp ikväll så håll utkik!
 

Gammelgården

Hejsan, hoppas ni har haft en bra dag! Efter frukost så åkte vi upp till Myckelgensjö och kollade runt på Gammelgården ett tag sen så köpte vi glass och fikade där. Sen åkte vi upp till Vanjas stuga och gjorde en massa och sen for vi och försökte fiska till middagen men vi fick ingen jävla fisk så vi åkte och köpte lax istället.

svaren på frågestunden

Tog bort inlägget igår när jag hade svarat på frågorna eftersom det blev ett stort jävla missförstånd. Har tagit bort några frågor också och det beror på att jag tycker inte att man svarar på sånna frågor i en blogg där alla kan läsa. Om ni undrar mer "privata" frågor om mig så vill jag först och främst veta vem det är som frågar, så smsa mig istället om ni undrar något sånt. Jag är inte farlig. 
 
1. Hur länge har du och Elias varit tsm? (: Ska vi åka moppe snart? :D
Svar: Snart i 7 månader :) Haha suuure!
 
2. Det pinsammaste du vare me om:)
Svar: Haha dom som känner mig vet att jag ständigt gör bort mig, men just nu så kommer jag faktiskt inte på något :P
 
3. Hur länge har du bloggat?
Svar: 1 år och några månader (på denhär bloggen, haft massa bloggar innan)
 
4. när kommer du och hälsar på mig med moppen da ? :D
Svar: När du minst anar det ;)
 
5. Heeeej vad tycker du om one direction?
Svar: Tjaaa jag tycker att dom är bra, fast min syrra spelar deras skiva 24/7 så man blir ju lite less
 
6. vad är det bästa med elias :)
Svar: Att han är så sjukt omtänksam o snäll. Han är underbar!
 
7. Vad är det värsta som finns?
Svar: När folk går bakom ryggen på en.
 
8. Vem är din bästavän? 
Svar: Har många bästavänner
 
9. Favoritfärg?
Svar: Blå
 
10. Favoritglass? 
Svar: Gillar typ all glass men jordgubb är väl bäst :D
 
11. Gillar du Justin Bieber?
Svar: Han är väl helt okej
 
12. Din första kärlek?
Svar: På riktigt så är det Elias
 
13. Vart handlar du mäst kläder?
Svar: Typ på BikBok eller Gina Tricot
 
14. hur länge sen klippte du dig?:) älskar ditt hår !
Svar: Naw :) innan skolavslutningen, men det är dags nu!
 
15. favoritplagg?
Svar: Mina mjukisbyxor♥
 
16. Vad tycker du om mig? ;) Vi måste träffas snart!
Svar: Tycker att du är en jättesnäll o fin tjej! Ja det måste vi :)
 
17. Läser du min blogg?<3
Svar: Jaa det brukar jag göra :D
 
18. varför började du blogga? är/var ditt mål att tjäna pengar på bloggen?
Svar: Började blogga första gången då jag gick i femman och då började jag blogga för att jag ville typ bli som Kenza.. Haha! Så från början ville jag tjäna pengar på min blogg, men nu så är det inget mål.
 
19. vad vill du gå på gymnasiet?
Svar: Jag har ingen aning, tur så behöver jag inte bestämma det nu!
 
20. Vem är snyggast av killarna i 1D?
Svar: Liam Payne
 
21. Vilka har du varit ihop med bortsett från Elias?
Svar: Oscar och Jonas. Men båda "förhållandena" var oseriösa och det var i mellanstadiet.
 
22. Vad tycker du om min blogg?
Svar: Den är bra!
 
23. Skulle du kunna vara tillsammans med en tjej?
Svar: Har faktiskt aldrig funderat på det, men nej det skulle jag inte eftersom jag inte är attraherad av tjejer
 
24. Hur många unika besökare har du idag (när du svarar på frågorna)?
Svar: Haha inte många än så länge, 28 styckna. 
 
25. Hur kom du på ditt bloggnamn?
Svar: Ville egentligen heta chrisse.blogg.se (chrisse är mitt smeknamn) men det var upptaget och jag ville ha ett kort bloggnamn. Då plockade jag bara ut några bokstäver ur mitt namn (ChrIsTIne=CITI) och då blev det citi.blogg.se. Tycker att det är fult som fan men jag tycker att det känns onödigt att starta upp en ny blogg endast pga bloggnamnet. 
 
26. Vem va du tillsammans med sist innan du blev tillsammans med Elias ?
Svar: Var inte direkt tillsammans med någon innan, utan var på g med en annan kille som jag umgicks lite med och så, men det fungerade inte så de blev ingenting. 
 
27. När ska vi ses snygging ?:D
Svar: Snaaart babyyy
 
28. drack ni på åsele?!?!!?
Svar: Nej

just nu

Sitter o kollar på Dear john medans jag käkar rabarberspaj, riktigt mysigt avslut av en bra vecka!

BABY IM HOME

Hejhallå nu är jag hemma från en supertrevlig helg i Åsele! Trots att det regnade mest hela tiden så var det riktigt kul ändå. Hade tänkt att jag skulle berätta lite kort vad som har hänt under helgen, har dock inte så många bilder eftersom det regnade och ville inte riskera att förstöra kameran.
Fredag: Klev upp vid kvart i nio, drog på mig några kläder och vid kvart över tio hämtade Madde mig och vi åkte till Uno-x där Henke hämtade upp oss och skjutsade upp oss till Åsele. När vi var framme så gjorde vi klar husvagnen och sedan sprang vi iväg och handlade mat och sånt.
På kvällen regnade det exakt hela tiden så vi satt bara inne i husvagn och spårade rejält. Vi gick och la oss runt klockan 3.30 och låg o pratade tills vi somnade.
Lördag: Vi vaknade upp vid 13.20 och åt frukost, sen fixade vi oss och efter ett tag så gick vi ut på marknaden. Vi hann inte gå så länge men ändå hittade jag ett par skor för 100:- och en tröja! Kändes jeevligt bra men det regnade så sjukt mycket så när vi kom tillbaka till husvagnen var exakt ALLA kläder genomblöta och skorna var dyngsur!
På kvällen tog vi bussen till Trillen, vi var framme där vid 21.30 och Mange Makers skulle uppträda 23.00 så medans spenderade vi tiden med Ellenor och Andreas. När Mange Makers började så var alla helt galna, haha, alla dansade och sjöng. Då dom hade gjort sitt så sprang vi in till något slags disco(eller vad man kallar det?) och dansade ett tag. Haha fyfan va vi spåra :D Sen så sjöng Erik Amarillo.
När klockan var 2 bestämde vi oss för att åka tillbaka till campingen. Medans vi väntade på bussen dök två superhärliga grabbar upp (haha Per o Anton) och började snacka med oss, då bussen kom hängde dom på. Bussen var full så jag, Madde och Anton fick lov att trängas i ett säte men pratar man om pannkakor så går ju allt bra ;)
Sen så följde Anton och Per med till husvagnen och satt och var sociala med oss i någon timme och sen gick dom vidare. Klockan var då runt 3.30 så vi gick och la oss ganska snabbt. Fy fan vilken underbar kväll/natt det var, längesen jag hade så sjukt kul!! 
Söndag: Vi vaknade 10.20 typ och fixade oss och frulle. Sen gick vi på marknaden där jag köpte ett par nya brillor, och vid 16.00 åkte jag hem. Kom hem vid 17 då städade jag husvagn, åt middag och sen duschade jag. Nu ska jag gå ner och fiska tror jag!
 

next up: åsele

God morgon! Åker alldeles strax till Åsele, ska bara lägga mig och halvsova lite grann tills Madde kommer och hämtar mig.  Haha är ingen morgonmänniska i vanliga fall och idag är verkligen inget undantag..!
Bloggar då jag kommer hem igen (söndag) och då har jag säkert massa bilder att bjussa på ;)
FORTSÄTT FRÅGA TILL FRÅGESTUNDEN OCKSÅ!!!Svarar på den då jag kommer hem. Klicka HÄR! Blir bara roligare med fler frågor! 

haha dedär var inte igår


lalalaa

Hejsan! Har både hunnit att klippa gräset och att packa klart till Åsele idag, känns jävligt skönt!
Nu sitter jag och väntar på att Elias ska komma :) Får se om jag bloggar mer ikväll, annars slänger jag väl upp ett snabbt inlägg imorgon innan jag drar! Pusss

trött tjej

God morgon! Vaknade för ett tag sen och har precis fått i mig lite frukost. Är trött som ett as och vill egentligen bara gå och lägga mig... Men jag har massor att göra så det får vänta :)
Åker iväg till Åsele imorgon (eftersom allt ba krånglade) och då kommer jag vara där tills på söndag med mina härliga vänner! Känns som det kommer bli riktigt kul. Ska kolla på Mange Makers på lördag ;) Men nu ska jag gå ut och klippa gräsmattan sen så ska jag packa klart tills imorgon. Bloggar mer sen, puss!
Två bilder sen jag hade dipdye Δ
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! FRÅGA PÅ! (LÄNK)

just girly things

Tumblr_m65b926mcy1r7769mo1_500_largeTumblr_m65a1qjxio1r7769mo1_500_large615170190_largeTumblr_m62u7occlk1r7769mo1_500_large306894_464479960236775_2067972927_n_large602592_464501466901291_817939000_n_large

Jul. 12, 2012

Hej, kom hem från Mellansel för ett tag sen och har bara tagit det lugnt sen dess. Ska nog gå och lägga mig för att kolla på nån film eller nåt.. SMSA MIG, HAR TRÅKIGT!!!!!! Ännu en bild från fotograferingen. Och ja, det blåste som fan ;)

frågestund

Bara för att jag har världens tråkigaste liv så startar jag upp en frågestund! :D
Haha det är bara att fråga på, lovar att jag svarar på alla frågorna. Men bara så ni vet så godkänner jag inte kommentarerna förns jag svarat. SÅ STÄLL SÅ MÅNGA FRÅGOR NI VILL!! Svarar till veckaan

four

Det var en som kommenterade och bad att jag skulle lägga upp några bilder från fotograferingen. Så här har ni fyra bilder till att börja med. Lägger upp flera senare!
 
 
 
 
 
 

glad tjej

Hej hopp! Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid! Igår mitt på dagen komme Elias hem till mig, sen åkte vi på Amanda Jensen konserten som var klockan 19 med familjen och Ida (och madde en liten stund). När det var slut (ungefär en timme senare) så åkte vi till Candy Corner och köpte godis sen så skjutsade vi hem Ida. När vi kom hem gick vi ner till stranden och badade ett tag sen gick vi upp och hade det mys :D förutom att det var typ 1524 mygg inatt.. Men vi överlevde ju! Elias åkte nyss hem och jag har precis duschat och ska alldeles strax åka iväg med husvagnen och blir borta tills på tisdag, lovar en massa bilder då jag kommer tillbaka. Vi hörs! Puuss
 
 
 
 
 
 

soligt o fint osv

Hejsvejs! Somnade vid klockan 2 inatt och var tvungen att vakna innan klockan 8, eftersom jag skulle hämta ut mitt mopedkörkort på transportstyrelsen där dom hade öppet mellan 8-9. Hämtade ut kortet på 2 minuter sen åkte jag hem och la mig och sov tills halv ett haha..... Nu har jag hunnit städa rummet och ska strax gå ner för att käka frukost ute i solen, det är nämligen strålande sol ute!!
 

tillbaka från macken


bra torsdag yaaao

Hejsan! Idag har varit en väldigt bra dag, vaknade upp vid 11-tiden och åkte sedan till pappa runt 12. Sen tog jag moppen till Elias och var med han ett tag. Nu ska Sara och jag ta moppen till macken o köpa lite glaass :D Efter det så tar vi ett dopp i sjön och far troligtvis ut med båten en sväng. Vi hörs, puss!
 

tre veckor av sommarlovet

Här har ni bilderna jag lovade! Det beskriver lite vad jag har gjort under lovet, haha eller inte.. Men här har ni iallafall! 

taggar till sommarcafé

Hej bloggen! Kul att ni fortfarande kikar in på bloggen även fast uppdateringen är på botten. Ska skärpa mig nu iallafall! Sitter för tillfället och lyssnar på lite musik, ska cykla iväg på sommarcafé ikväll och fika. Jag, Sara, Manne och Lollo ska turas om att sitta i loppis-kassan också.
Imorgon vid 12-tiden åker vi till pappa och stannar där i 3 veckor. Lägger upp bilder imorgon från dom tre senaste veckorna eftersom uppdateringen varit så låg och för att det tar sån tid att ladda upp bilder här hos mamma.
Fan vilket rörigt inlägg, aja nu har ni fått lite information iallafaalll. Hejda!
 
 
Im

dagens outfit


RSS 2.0