am-kort

Klarade teorin så nu jävlar få ni se upp!!!! :D wohoooo!!

nervös tjej

Hej ska alldeles strax åka in till stan för att göra om mitt moppeprov som jag kuggade förra veckan. Är så sjukt nervös nu...
När jag har gjort klart det (som jag förhoppningsvis klarar) så ska jag och Ida åka och fotografera oss! Fick det i födelsedagspresent av henne så det ska bli riktigt kul :D
Ska gå ner och göra mig klar nu, uppdaterar hur det går senare! Puss

lalalaa

Hejsan! Asså fy fan vad dåligt det har blivit nu på det nya blogg.se :( Fattar ju ingenting! Blir galen.
Förlåt för dålig uppdatering förresten, kom inte på nån bra ursäkt så får väl helt enkelt säga som det är. Tycker inte det är kul att blogga längre. Eller jag veneeeeeee
Fick sommarlov i fredags iallafall, skönt som fan var det. Var med Maja och Sara på kvällen och det var riktigt najs! Sen igår så var jag med Elias :) Idag har jag pluggat massor till moppeprovet som jag ska göra på onsdag o sen har jag skrubbat mina fina skor.



Najzzz fan

Efter middag så drog jag, Sara, Lollo och Wille ut med båten en sväng och var allmänt crazy, så sjuukt kul :D Sen så ville Lollo bada så vi körde in till badplatsen och Lollo (galning!!) sprang ut i vattnet och doppade sig. Då var jag ju nästan tvungen att doppa fötterna och då så (SJÄLVKLART) puttade Sara ner mig i vattnet. Måste påpeka att det endast var 16 grader....... Kallt!! Så sprang upp till huset fort som fan och duschade i varmvattnet! Sjukt skönt♥♥
Sen då jag hade duschat klart gick vi upp och satte oss på altan och käkade tårta(bild finns i inlägget under) i kvällssolen :D Ska spela lite fotboll med Lollo o Sara nu, pusshej

tårta


eyeyyeye

Hejsan! Måste börja med att säga att jag kuggade teoriprovet och det SÖG HÅRT. Vart så sjukt jävla besviken på mig själv.. Efter jag gjort klart provet åkte pappa o jag och köpte nya converse till mig sen åkte jag till skolan.
Hade inga lektioner så åkte hem 14, så det var jävligt chill! Satt mest i solen och stekte men vi kollade även på en brännbollsmatch :D Och som vanligt spårade vi hela dan. Skön dag ändå!

sweet 15

Godmorgon! Idag är det den 13:e juni och det betyder att jag fyller år! :D ÄNTLIGEN!! Så idag fyller jag 15 år. Känns skönt att äntligen få sluta med cykelhjälmen!! Haha rolig jag är!
Ska alldeles åka iväg till stan där jag ska göra teoriprovet för AM-kortet. Är inte så jättenervös utan det känns som det kommer gå bra! Har pluggat en hel del så förhoppningsvis så klarar jag det.. Skriver mer senare! Puss på er :D

tisdag idag dåå

Hejhopp! Solen skiner ute så jag tänker ta med mig mitt headset och gå ut o lägga mig i solen lite grann. Har lite saker som jag måste fundera över också så.. Dagen var ju inte den bästa, men det gick för sig! Började hela alltet med att köra brännboll med sexorna, mitt lag vann såklart eftersom vi (jag, maja o johanna) hade bästa hejarklacken!
Efter det så hade alla åttor en kubbturnering och det söööööggggg sen åt vi lunch o efter det så skulle min klass vandra upp till nåt berg. Kan sammanfatta det såhär: varmt, myrigt, myggit, ovärt, tråkigt osv
Fyller ju år imorgon o de känns förjävla bra :D:D:D:D

älskade vänner

Hoppas ni hinner läsa dethär nu innan ni åker iväg till England för jag måste bara säga hejdå en sista gång!
Ni ska veta att ni är två helt underbara brudar och att ni är bra på alla sätt och vis, ni kan alltid få mig på bra humör och man har alltid kul då man är med er! Ni är två riktigt fantasktiska personer och jag vet att ni kommer ha det jävligt kul och bra nu i England dehär 3 veckorna. Jag kommer sakna sönder er men tänk inte på det, utan ha bara så kul som möjligt så tar vi igen all missad tid då ni kommer tillbaks! Love you girls!♥

before i die

Vet att jag har lagt upp ett annat "Before I die"-kollage tidigare men jag älskar sånnahär bilder! :D Haha tycker att det är så kul! Måste fan göra taxi-grejen, känns som jag dedär ;)

a hoj

Dagen har varit dryg och tör men vi ska strax så främmande. Blir ju kung de! Höres mer ikväl! Nu ska jag fika jäävel

homemade tea

Sitter och dricker lite hemlagat te som Sara och jag gjorde nyss. Haha det var lite bitter smak så jag hedde i massa honung så de blev sötare OCH GODARE :D Duktig jag är!
Var nyss ute och åkte med moppen en sväng också, tänkte åka och köpa glass men det kändes inte så lockande med tanke på vädret. Hatar regn!!!

äppelkaka

Grädda i 175°C i nedre delen av ugnen, ca 45 minuter.
Ingredienser:
Sockerkaka:
100 g smör
2 dl strösocker
2 tsk bakpulver
1 st ägg
4 dl vetemjöl
1.5 dl mjölk
Fyllning:
2-3 st äpplen
2 msk strösocker
0.5 msk kanel
Grädda i 175°C i nedre delen av ugnen, ca 45 minuter.
Grädda i 175°C i nedre delen av ugnen, ca 45 minuter.
Grädda i 175°C i nedre delen av ugnen, ca 45 minuter.
Ingredienser:
Sockerkaka:
100 g smör
2 dl strösocker
2 tsk bakpulver
1 st ägg
4 dl vetemjöl
1.5 dl mjölk
Fyllning:
2-3 st äpplen
2 msk strösocker
0.5 msk kanel
Gör så här:
Låt smöret bli rumsvarmt. Smöra och bröa en rund ugnsform med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter.
Rör smör och socker, använd gärna elvisp som du kan använda genom hela receptet.
Tillsätt bakpulver och ägg och rör till en jämn smet.
Tillsätt vetemjöl och mjölken. Rör snabbt ihop till en jämn smet. Rör inte längre än att det är blandat.
Häll smeten i den smorda och bröade formen. Bred försiktigt ut smeten så den är någorlunda jämnt fördelad.
Skala äpplen och skär i mindre bitar. Blanda socker och kanel i en djup tallrik och lägg i äppelbitarna och rör runt tills äppelbitarna sugit upp så mycket som möjligt.
Tryck ner äppelklyftorna i sockerkakan. Om det blir socker och kanel över - strö över kakan.

känns så bra!

Hejhallå! Vaknade runt nio med ett leende på läpparna och kände redan då att dethär skulle bli en jävla bra dag! Sedan gick vi upp med fika till pappa och sjöng "Ja, må han leva!" eftersom han fyller år idag.
När vi hade fikat och pratat ett tag så gick jag och satte mig vid datorn för att plugga till teoriprovet (som jag har på onsdag) och fick alla rätt!!! Fyfan vad bra det känns just nu!
Förlåt för dålig uppdatering igår förresten men jag hade fullt upp hela dagen och sen på kvällen åkte jag hem till Elias :D
Dagens outfit jaaao + jävligt stökigt rum ;;

Juni 8, 2012

Här är några av bilderna som togs ikväll. Kanske lägger upp fler bilder senare.
Nu ska jag kolla om det finns nånting att se på tvn annars sätter jag mig och läser "Såld". Började läsa den igår och den är riktigt bra! Kan berätta mer om den sen då jag har läst ut den. Harne gött! Hejda

systerskap

Fler bilder kommer upp ikväll, ska ut med båten nu!

nu jävlaar

HEJSAN! Nu ska jag och Sara gå ut i solen och fotar oss lite bara för skojsskull! Haha ni får se bilderna senare ikväll om dom blir bra, vilket dom blir eftersom vi är världens bästa modeller :):):) Haha eller inte.... Puss så längee

härlig jävla fredg

ÄNTLIGEN FREDAG!!! BARA EN VECKA KVAR TILL SOMMARLOV!!! SKÖNT! Det har iallafall varit en riktigt bra dag idag! Soligt och fint väder samtidigt som det har hänt massa kul på hålena. Älskar er mina fina vänner! Ni betyder så sjukt mycket för mig! ♥
Ikväll så ska jag bara ta det lugnt, kanske åker ut med båten en sväng också :D:D
Och bara för att John ville att jag skulle skriva grattis till han i ett inlägg så gör jag väl det dåå! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JOHN! Nöjd nu?

MIDDAG UTE I REGNE

Varför sitta inne o äta när man kan sitta ute?!!?! Wowowow så tänkte vi och grillade osv ute i våran "ute-grill". MEN SJÄLVKLART SÅ BÖRJADE DET REGNA så vi satt och åt middag i regnet. Tur så regnade det inte så värst mycket. Gott vart det iallafall!
Nu ska jag hjälpa pappa att ta fram båten! ÄNTLIGEN♥♥

ledig onsdag

Hejsaaann tänkte egentligen plugga lite till moppekortet men hamnade här istället, eftersom jag inte har bloggat nå idag och det är tråkigt att plugga :):):):)
Men idag har jag inte gjort så mycket, vädret har varierat typ hela tiden. Ibland spöregnar det o ibland skiner solen. HAR IALLAFALL KLIPPT GRÄSMATTAN IDAG, fyfaan va fin den e nu!
Hejsaaann tänkte egentligen plugga lite till moppekortet men hamnade här istället, eftersom jag inte har bloggat nå idag och det är tråkigt att plugga :):):):)
Men idag har jag inte gjort så mycket, vädret har varierat typ hela tiden. Ibland spöregnar det o ibland skiner solen så man får hålla sig på sin vakt ;);)
HAR IALLAFALL KLIPPT GRÄSMATTAN IDAG, fyfaan va fin den e nu! Var ju INTE ALLS jobbigt heller. Nu vet ni

åh lessless

I am lost, I am vain,I will never be the sameWithout you, without youWithout you

Jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner


en månad sen

Idag är det en månad sen jag färgade lila dipdye, det känns som om det var jättelängesen eftersom färgen for ur typ på en gång. Färgen var helt borta efter ungefär 1½ - 2 veckor. Men snyggt var det! Kommer dock aldrig våga färga om det.

just NU!


tidsfördriv

01. Fullständigt namn: Monica Christine Svensson
2. Ålder: snart 15
03. Vart bor du: övik
04. Bor tillsammans med: beror på om jag är hos mamma/pappa
05. Husdjur: 0
06. Färg på ditt hus: mamma: vitt pappa: vitt
07. När är du född: 13 juni
08. Klass: 8:a
09. Vilket år tar du studenten: 2016 typ?
10. Något jobb: Nej
11. När gick du upp i morse: 9
12. När ska du sova: Ikväll :D:DD
13. Duschat idag: Yees
14. Kramat någon idag: Jaa
15. Pussat någon idag: Japp
16. Vad har du ätit idag: mat osv
17. Dagens klädsel: mjukisbyxor o linne
18. Dagens smink: Osminkad
19. Dagens sötnos: lollo ofc
20. Dagens roligaste: hahah sara
21. Dagens låt: Ingenting står över mig - Norlie & KKV
22. Hur många har du kramat: Mååånga
23. Vem kramade du senast: Elias
24. Vem saknar du: allt för många :( speciellt ankiii
25. Hur många gånger har du varit riktigt kär: 1
27. Har du pojk-/flickvän: ajemen
28. Vem pratade du med i telefon senast: haha pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Maja: Haha har redan slut på surf...
FAVORIT:
31. Film: typ red riding hood eller trassel <3
32. Låt: just nu Ingenting står över mig - Norlie & KKV
33. Mat: alllllllt
34. Dryck: mjölk ffs
35. Färg: blååå
36. Tv-serie: eeh typ
37. Stad: ödsbyn såklar ;;););)
38. Land: chrissetopia :)
39. Ämne i skolan: inget egentligen men typ bild kanske
40. Tv program: allt på mtv♥
SENASTE:
41. Personen du tänkte på: EliasEliasEliasElias
42. Gången du spydde: länge seen
43. Gången du grät: Nån vecka sen
45. Gången du var i Göteborg: aldrig
46. Gången du var i Stockholm: förrförra året
47. Gången du duschade: Nyss
48. Gången du skrattade riktigt mycket: hahaha typ nyss :D
49. Personen som såg dig gråta: minns faktiskt inte, Sara kanske
50. Svart eller vitt: svart
51. Hund eller katt: Hund
52. Ut och festa eller hemma och mysa: beror påå
53. Tvspel eller datorspel: dataao
54. Singel eller upptagen: upptagen
55. Pussas eller kramas: båda och ;D
56. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: ?
57. Iphone eller HTC: Iphone
58. Big Brother eller Paradise Hotel: Big brother
59. Vad har du för hårfärg: Brun
60. Vad har du för ögonfärg: Blååå
61. Choklad eller lakrits: CHOKLAD!!!!!!
62. Göteborg eller Stockholm: ödsbyn!!
63. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt
64. Coca cola eller fanta: Cola
65. Pizza eller kebab: Pizza
66. Randigt eller prickigt: vetefan
67. Älska eller älskas: Älskas o älska
68. Leva eller dö: levaaa
ANTAL:
69. Personer du älskar: Ett antal
70. Personer du hatar: orkar inte hata nån så ingen
71. Personer du har sällskap med vid ett intresse: vaaaa?
72. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: haha orkar ärligt inte räkna upp alla
73. Glassar du ätit på en dag: mest i hela världen
74. Nämn en festival du vill på nästa år: eeeeh
75. Gånger du haft minnesluckor: minns inte (ahahaha fyfan vad jag är bra)
76. Gånger du varit hög: - alltid hög
77. Personer du saknar just nu: 1
78. Gånger ditt hjärta brustit: 0
VEM:
79. Vill du kyssa nu: världens bästaste
80. Träffade du senast: Pappa
81. Sjöng du senast för: Ingen, men sjunger typ jämt så.....
82. Hade du senast en msn-konversation med: Jävligt längesen så minns inte
83. Spelade du tvspel med senast: ooj de minns jag faktiskt inte, var ett tag sen
84. Vill du ta med på en romantisk resa nu: dig såklart ;;
85. Vill du kasta en sten i huvudet på: ingen jag är så snäll så <33333333
86. Förtjänar att dö: Ingen
87. Är söt: jaru finns väl många
88. Betyder mycket för dig: många här också!
VAD:
89. Gör dig glad: Mina vänner, Elias och oftast min familj också
90. Gör dig ledsen: Lögner, fyfan de värsta som finns
91. Vill du helst göra nu: sova
92. Önskar du att du slapp göra: Skolan.
93. Vill du ha nu: LOVLOVLOV
94. Önskar du dig i födelsedagspresent: pengar typ
95. Längtar du till: Sommarlov
96. Tycker du om dina betyg: kunde väl vart bättre
97. Ångrar du i ditt liv: en del sakkkeer
98. Är det bästa som hänt dig: finns mycke sakerer
99. Hur mycket är klockan: 20.50
01. Fullständigt namn: Monica Christine Svensson
2. Ålder: snart 15
03. Vart bor du: övik
04. Bor tillsammans med: beror på om jag är hos mamma/pappa
05. Husdjur: 0
06. Färg på ditt hus: mamma: vitt pappa: vitt
07. När är du född: 13 juni 1997
08. Klass: 8a
09. Vilket år tar du studenten: 2016 typ?
10. Något jobb: Nej
11. När gick du upp i morse: 9
12. När ska du sova: Ikväll :D:DD
13. Duschat idag: Yees
14. Kramat någon idag: Ja
15. Pussat någon idag: Japp
16. Vad har du ätit idag: mat osv
17. Dagens klädsel: mjukisbyxor o linne
18. Dagens smink: Osminkad
19. Dagens sötnos: lollo ofc
20. Dagens roligaste: hahah sara
21. Dagens låt: Ingenting står över mig - Norlie & KKV
22. Vem pussade du senast: Elias
23. Vem kramade du senast: Elias
24. Vem saknar du: allt för många :( speciellt ankiii
25. Hur många gånger har du varit riktigt kär: 1
27. Har du pojk-/flickvän: ajemen
28. Vem pratade du med i telefon senast: haha pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Maja: Haha har redan slut på surf...
FAVORIT:
31. Film: typ red riding hood eller trassel <3
32. Låt: just nu Ingenting står över mig - Norlie & KKV
33. Mat: alllllllt
34. Dryck: mjölk ffs
35. Färg: blååå
36. Tv-serie: Awkward typ
37. Stad: ödsbyn såklar ;;););)
38. Land: sverige typ ;p
39. Ämne i skolan: inget egentligen men typ bild kanske
40. Tv program: allt på mtv♥
SENASTE:
41. Personen du tänkte på: EliasEliasEliasElias
42. Gången du spydde: länge seen
43. Gången du grät: Nån vecka sen
45. Gången du var i Göteborg: aldrig
46. Gången du var i Stockholm: förrförra året
47. Gången du duschade: Nyss
48. Gången du skrattade riktigt mycket: hahaha typ nyss :D
49. Personen som såg dig gråta: minns faktiskt inte, Sara kanske
50. Svart eller vitt: svart
51. Hund eller katt: Hund
52. Ut och festa eller hemma och mysa: beror påå
53. Tvspel eller datorspel: dataao
54. Singel eller upptagen: upptagen
55. Pussas eller kramas: både och :D
56. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: ?
57. Iphone eller HTC: Iphone
58. Big Brother eller Paradise Hotel: Big brother
59. Vad har du för hårfärg: Brun
60. Vad har du för ögonfärg: Blååå
61. Choklad eller lakrits: CHOKLAD!!!!!!
62. Göteborg eller Stockholm: ödsbyn!!
63. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt
64. Coca cola eller fanta:Cola
65. Pizza eller kebab: Pizza
66. Randigt eller prickigt: vetefan
67. Älska eller älskas: Älskas o älska
68. Leva eller dö: levaaa
ANTAL:
69. Personer du älskar: Ett antal
70. Personer du hatar: orkar inte hata nån så ingen
71. Personer du har sällskap med vid ett intresse: vaaaa?
72. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: haha orkar ärligt inte räkna upp alla
73. Glassar du ätit på en dag: mest i hela världen
74. Nämn en festival du vill på nästa år: eeeeh
75. Gånger du haft minnesluckor: minns inte (ahahaha fyfan vad jag är bra)
76. Gånger du varit hög: - alltid hög
77. Personer du saknar just nu: 12355367
78. Gånger ditt hjärta brustit: halvt
VEM:
79. Vill du kyssa nu: världens bästaste
80. Träffade du senast: Pappa
81. Sjöng du senast för: Ingen, men sjunger typ jämt så.....
82. Hade du senast en msn-konversation med: Jävligt längesen så minns inte
83. Spelade du tvspel med senast: ooj de minns jag faktiskt inte, var ett tag sen
84. Vill du ta med på en romantisk resa nu: dig såklart ;;
85. Vill du kasta en sten i huvudet på: ingen jag är så snäll så <33333333
86. Förtjänar att dö: Ingen
87. Är söt: jaru finns väl många
88. Betyder mycket för dig: många här också!
VAD:
89. Gör dig glad: Mina vänner, Elias och oftast min familj också
90. Gör dig ledsen: Lögner, fyfan de värsta som finns
91. Vill du helst göra nu: sova
92. Önskar du att du slapp göra: Skolan.
93. Vill du ha nu: LOVLOVLOV
94. Önskar du dig i födelsedagspresent: pengar typ
95. Längtar du till: Sommarlov OCH MIN FÖDELSEDAGGGG
96. Tycker du om dina betyg: kunde väl vart bättre
97. Ångrar du i ditt liv: en del sakkkeer
98. Är det bästa som hänt dig: finns mycke saker
99. Hur mycket är klockan: 20.58
blev nå lagg med dehär inlägget. det ska egentligen vara på 10e juni

droppar

Var ute och fotade lite grann efter att jag hade kört med moppen en sväng. Det är så fint på bladen när det har regnat tycker jag! Haha som ni ser är ju Eddie jätteblöt!

ut med moppen

Drar ut en sväng med moppen nu när det har slutat att regna, skönt! Sen får vi väl se vad som händer under dagen.

regn och rusk

God morgon! Eller jag vaknade för över tre timmar sen men ändåå. Det här inlägget skulle egentligen upp då ungefär men eftersom min kära syster är så jävla envis och vägrade gå från datorn så fick det vänta tills nu. Såå nu vet ni ;)) Idag ska jag troligtvis städa rummet och så, det finns inte direkt så mycket att göra i dethär vädret..

JERSEY SHORE

Kom precis hem efter att ha tillbringat kvällen med mina galna brudar. Har haft jävligt roligt och har skrattat sjukt mycket! Bilder kommer upp så fort Anna skickar dom till mig, eftersom jag inte tog med mig min kamera.
Sitter och tittar på Jersey Shore på MTV nu iallafall.

fotboll och pizza

Hejsan svejsaan! Vaknade runt klockan tio och gick ner och åt lite frukost. Idag ska jag åka till Olympia för att kolla på fotboll med brudarna, efter det åker vi hem till Ida och bakar pizza. Sen så hittar vi väl på massa kul ikväll! Känns som det kommer bli en bra dag (lol att halva dan redan har gått) även fast vädret suger!

konfirmationspresent

Innan vi skulle äta middag så fick jag en konfirmationspresent av Vanja. Fick det här jättefina armbandet nedanför och en hudkräm. Blev super glad! :D
Så nu ska jag köpa såna där berlocker (eller vad det nu heter...) och fästa på armbandet. Ska önska mig massa sånna berlocker också när jag fyller år, värsta fint att ha på ju :D såå nu vet ni vad ni kan köpa åt mig i födelsedagspresent haha

im fucking freaking baacckk

Hej alla underbara människor som fortfarande läser min blogg, efter denhär hemska uppdateringen! Men nu lovar jag att uppdatera mer. LOVARLOVARLOVAR!
Sitter för tillfället och lyssnar på musik, idag har jag varit i skolan som alla andra dagar denhär veckan. Fick reda på tre svenskauppsatser osv, fick B i allt! Så lite stolt blev man ju allt :D
Efter skolan följde jag med Elias hem och var med han ett tag tills pappa kom och hämtade mig. Han åker till Grekland ikväll så kommer inte få träffa han på hela veckan.. :( Saknar han redan! ♥
Under denhär veckan har jag inte gjort värst mycket, typ pluggat och varit en sväng till stan. Köpte ingenting men hade riktigt trevligt med mina störda och underbara vänner. Här har ni två bilder från bussåkturen påväg hem som spårade en aning ;)

lite sent svar ehee

......omsnabbmobilblogg:
JagÄLSKAdinblogg!
Snällaberättaliteomelias,hurserhanut?
IP:109.124.159.186
Hade fått en kommentar för nån dag sen, så nu är jag snäll och svarar på den!

...... om snabb mobilblogg:
Jag ÄLSKA din blogg!
Snälla berätta lite om elias, hur ser han ut?
IP: 109.124.159.186
Svar: För det första så tack så mycket! Jag kan väl säga att han är världens bästa och världens snyggaste :D Kan lägga upp en bild på han sen om jag får göra dee.
SEN SKULLE DET VARA JÄTTEROLIGT OM DU KUNDE BERÄTTA VAD DU HETTE OCKSÅ. KRAAAAMMM

RSS 2.0