mysfredag

Gokväll! Ska alldeles strax lägga mig i sängen och kolla på serien "Portkod 1321" eftersom jag har hört av så många att den är bra så är jag nästan tvungen att kolla jag också! Annars har jag inte gjort så mycket, har mest myst framför tvn o käkat chokladfingar i mängder. Man får ju passa på nu när det är fredag! ;)
Har även hunnit vinna i "Finns i sjön" över familjen också, är nämligen världens vinnarskalle så älskar att vinna även om de ba är ett fjantspel :D hehe

im back! again

Heej mina trogna läsare!! Fyfan vad glad jag blir att de fortfarande finns dom som kikar in varje dag även fast jag knappt bloggat på flera veckor! :D 
Har tänkt ta tag i dehär nu en gång för alla, för såhär kan de ju inte se ut! Har även fått tillbaka bloggsuget så nu jävlar är jag tillbaka igen, haha! Tyvärr har jag inget att berätta just nu förutom att jag är på otroligt bra humör och att jag kommer att uppdatera mycket bättre hädanefter! 
Ha det bäst så länge, återkommer senare! Bjuder på två bilder från idag sålänge. Pusss

onsdag

Hejhej! Skoldagen gick ganska segt men det gick bra ändå, sen åkte jag Madde och Anna till stan där vi först käkade på Max sen kollade på bio :D Vi kollade premiären av Breaking Dawn part two och den var bra! Efter det gick vi på Uh en snabbis innan bussen kom.
Ligger nu hemma i sängen och ska strax sova, ska upp 6 imorgon för att jag hat utvecklingssamtal 7.45. Måste hinna duscha o käka frukost så då blire så, måste även leta fram en tröja som jag inte hittade nu ikväll... haha aja hare bra!



mondaayyy

Hejhej nu äre måndag igen, alltså dags för ännu en skolvecka. Känns smådrygt att kliva upp varje morgon men jag överlever! ;) Idag hare väl inte hänt så mycket, har iallafall näästan vävt klart min duk jag håller på med hehe. Ikväll händer ingenting antar jag. IMORGON SLUTAR VI TVÅ och det känns super! Hörs mer sen pusshej

på huve

 
Har seriöst gått runt och sjungit på denhär låten hela dagen idag och den e så sjukt bra :D wohooo vet att ingen orkar lyssna på sånahär youtubeklipp men tänkte tipsa om den endååå

3 november

Hejhej! Har nästan nyss vaknat så ligger fortfarande i sängen men ska strax gå ner för att käka lite frulle. Bloggen har varit lite stillastående några dagar men tänkte ta o berätta lite om de nu.
Elias kom till mig i torsdags och stannade till igårkväll då vi åkte till Ida för massa fika o andra trevligheter :D och idag ska jag till stan, sen så har jag läxor att göra så det ska jag sysselsätta mig med. Får se om jag fortfarande håller på med läxorna ikväll också eller om jag hittat på något annat.

pusspuss!


Biljetterna till One directions konsert släpptes i fredags och jag o Sara fick tag i biljetter så vi ska åka!!! Sååå glad!! 186 dagar kvar♥


jobbdag

Hej på er! idag har jag haft fullt upp, hela familjen har tömt massa rum inför renoveringen som kommer pågå under hela vintern. Vi ska alltså renovera huset (som jag kanske har nämt tidigare?) och det känns superkul!
Haha medans jag höll på att städa ur rummet hittade jag mina gamla dagböcker och bilder som var riktigt roliga att kolla igenom ;) har iallafall nyss duschat och myser i min onepiece medans jag väntar på middag. Ha det braa puss o kram!



i ettan haha







RSS 2.0