bra vecka

Veckan har gått riktigt bra, den har varit väldigt snabb så de är inget som gör de sämre! 
Har inte så mycket att säga egentligen, firade kusin igår o Elias sov över här till idag.


ny jacka

helgen

gokväll! nu är det söndag igen och imorgon väntar skolan, känns väl sådär... helgen har gått riktigt snabbt som den alltid gör vilket är tråkigt!!
 har iallafall hunnit mysa med både pojkvän o vänner så är rätt nöjd!höst

hejhej! nu kan man verkligen säga att de är höst ute, mycket kallare och regn 25/7. idag på sista rasten sprang jag Louise o Madde till lundbergs för fika och jag lovar att de verkligen spöregnade!! haha vi blev helt genomsura :') 


regn

Heej! regnet bara öser ner och jag ska försöka att inte låta det påverka mitt humör men det är lite svårt! 
Idag har inte hänt så mycket förutom att vi hade samhällsprov, det gick rätt bra faktiskt! sen skolfoto, sen slutade vi och då drog Madde och jag på gymmet. Haha idag fick vi även besök hahaha åh... 
trött och blöt

 

nawietisdag

Hejhej! tisdag idag och dagen har gått väldigt snabbt! På lunchrasten gick Madde Louise och jag ner på stan en sväng och kikade lite, hittade en fin tröja som jag nog ska köpa!


 

måndag

ligger just nu i Saras säng och ska strax börja ta tag i lite läxa, känns som det är behövligt. 
slutade halv tolv idag så då gick jag och Madde in en sväng på gymmet, efteråt drog vi på Ica och sen åkte vi hem.
känner mig febrig o vet inte om jag är glad eller ledsen... aja vi hörs


 

just nu
gamla bilder

Okej, nu har jag bestämt mig för att verkligen FÖRSÖKA ta tag i denhär bloggen! Vet inte riktigt vad som fick mig att komma på det utan vaknade imorse och tänkte "ska kanske ta tag i bloggen och börja blogga?" Såå nu gör jag det.. Har iallafall börjat skolan nu och det känns väl... helt okej typ :) har även börjat gymma med madde två gånger i veckan vilket känns skönt! Vet inte vad jag ska skriva mer men aja!
En bild på mig från november förra året. Det undre strecket är hur långt mitt hår var då, det övre vill jag inte ens tala om... Men ni förstår säkert att det är min hårlängd just nu... :( Ett tips: använd för gudsskull värmeskydd om ni plattar håret, annars skadas håret nå fruktansvärt..
 
 
 

RSS 2.0