hello again

Hej alla fina! Har varit igång hela dagen idag och varit ute kört skoter, åkt slalom osv, huuur kul som helst! Sitter just nu och kollar på min låtsasbrorsa på tv, hans hockeylag är i final :D sjukt spännande! 
 
Annars då, ikväll vet jag inte vad som händer. Har absolut inget att göra... Elias är ju i fjälls resten av lovet så kommer inte träffa han på en vecka o de suuuger :( ska leta fram ett gott recept på nån smoothie tror jag haha hejdå :*

just give me a reΔson

Direkt efter frukosten imorse fixade jag och Sarisbananis i ording oss och sprang ut o fotade oss :D Ljuset var knepigt så vi fick stå o kisa som nå fån men de blev några helt ok bilder ändå! Ska försöka uppdatera lite mer nu eftersom jag är fett pepp på det :D nu köööööör vi
 
Förresten för er som undrar hur jag redigerar mina bilder så ljusar jag upp bilderna så det får ett finare ljus, tycker det är finare med ljusa bilder! ♥

påsklov

Godmorgon! Är på extra bra humör idag dels för att jag lyssnar på min absoluta favoritlåt, sen är jag ledig idag (en dag extra påsklov)! :D och som grädden på moset fick jag vakna upp bredvid världens finaste människa. ÄR så glaad! För er som undrar varför jag är ledig idag så är det för att alla nior på vår skola är lediga idag för att vi var på någon dans i höstas, woopwopp!

härlig lördag

Hej igen! Var ett tag sen jag skrev och sedan dess har jag inte gjort något märkvärdigt egentligen, har iallafall gjort bort några nationellaprov och sedan så har vi fått våra klasströjor :D kan visa bild på den senare!
Igår hade jag och Elias 15 månader tillsammans ♥ är världens lyckligaste med dig älskling!
Idag fyller mamma år så vi har bakat tårta till henne och även hunnit vara ute på en liten skoter tur och nu sitter vi framför Lejonkungen och återfår värmen, vi tänkte inviga tårtan snart så blir spännande om den smakar bra! Ha det fint!


mot kalas

Hej alla fina! Skolveckan har bara sprungit förbi och nu är det äntligen helg, som jag har längtat! Haha även fast det nyss var lov... Ska till mina kära kusiner nu eftersom en av dom har fyllt åt. Blir trevligt! ;) pusshej


Solberg

Dagen har tillbringats i Solberg, vilket har varit riktigt kul! Har åkt slalom, ätit grillad hamburgare, fikat o självklart skrattat i massor! ;) resten av veckan blir ganska så slapp, jag och några till ska till Björna imorgon för att simma o så, jag var inte med på det förra gången då jag var sjuk. Och på torsdag ska vi kolla någon teater :)  
 

klänningarna

Såhär ser klänningarna ut på för dig/er som ville se! Dom är ifrån Nelly, kan säga att det finns hur mycket fina klänningar som helst därifrån! Jättesvårt att välja! 

sunny saturday

Goddag! Vaknade vid tio men låg kvar i sängen och spelade Candy crush till halv elva, hehe. Sen klädde jag på mig och gick ut på en 40-mins powerwalk i fin vädret för att rensa tankarna lite, hur skönt som helst! :) har precis duschat och ätit mina favoritflingor, mums! :D 

avslutningsklänning

Beställde hem fyra klänningar förra veckan och har nu fått hem dom. Är verkligen supernöjd! :D Det står mellan de tre klänningarna som ni ser på bilderna här nedanför. Är dock väldigt säker på att jag kommer behålla den i mitten ♥

VILL HA

Bara jag som är sjuukt galet shoppingsugen!? Har satt ihop ett collage med snygga kläder både från BikBok (som är min absoluta favoritaffär och Nelly! Eller rättare sagt, det är endast skjortan som är från Nelly medans resten är från BikBok, hihi!

TIPS - asbra mascara

Tänkte tipsa er tjejer (och killar?) om en superbra mascara! Den är inte som de flesta andra mascaror som gör att fransarna liksom klumpar ihop, utan det blir fina långa fransar som gör att ögonen framhävs på ett jättefint sätt! Jag vill iallafall inte ha feta spindelben runt mina ögon ;) Tack för mig!
 

vill ha sommar nuu

Tror knappast att jag är den enda i Sverige som är dödligt less på all snö och kyla? Okej jag vet att Elias inte är det, men jag vet att det finns dom som håller med mig iallafall! ;) 
 
Tänk er vad underbart skönt att få slippa bära runt på vinterkläder och istället få använda shorts.. Vill åka utomlands nununuu! Aja snart töar väl snön bort hoppas jag.. Blää :(

new in

Kom precis hem från stan o snart vi ska käka vofflor :D Blir mys! Ska förresten kolla nya pll-avsnittet som kommer ut ikväll också! ÅÅH LÄNGTAR!!
 
Köpte en ny tröja för halva priset, beställde en suverän säng som kommer om några veckor och sen åt vi supergod mat på Thai :D Lyckad dag helt klart!
 

mot stan

Nu åker jag och min familj mot stan för att kolla på en ny säng till mitt nya rum, ska även kolla runt lite i gallerian o så :) Ha det fint!



goodmorning

Godmorgon alla fina! Vaknade vid 6 imorse och hade lite svårt att somna om pga min snarkande far (som förövigt ligger en våning under mig och jag hade min dörr stängd MEN HAN HÖRDES ÄNDÅÅ) men jag somnade om igen och sen vaknade jag upp vid tio.
Ska nu göra ordning lite frukost, vi får höras mer sen! Pusspuss!

 

some people are so poor, all they have is money


top 3

Här har ni mina tre favorittröjor (just nu iaf haha) ur min garderob! Lite roligt att alla tre tröjorna är köpta på BikBok också haha, det är där jag oftast köpter mina kläder.
 
Älskar att det är en såndär volang på den gröna spetströjan, tycker att det är superfint!! 
 

godmorgon tisdag

Godmorgon på er! Har just käkat frukost och ska strax klä på mig för att gå ut med Eddie och leka lite. Vaknade klockan 8 av snickarna som höll på att borra på andra sidan väggen men inte är jag mindre glad för det! Haha ovanligt nog.. 
 
Idag är det förövrigt "bara" 64 dagar till 1D konserten i Friends Arena, 92 dagar till sommarlov och 100 dagar till 13 Juni, som är min födelsedag! :D Längtar ihjäl mig!!

förändring

Är så sjukt sugen på att göra en förändring med mitt hår! Men huuur?? Har funderat på att göra ljusare slingor, men jag är så osäker då det gäller mitt hår eftersom jag är så rädd om det haha.. SÅ SNÄLLA Lämna en kommentar med ett tips, skicka ett sms eller kommentera på instagram, NÅNTING! Snälla hjälp mig, är så sjukt less på mitt hår!

RSS 2.0