wow vilka bruuddaarrrrrrrrrrrr

Bara för att jag har bloggtorka (är så jävla lat när det gäller att blogga just nu....) så får ni nåra bilder från konfirmationen i lördags! Bilderna är tagna från min kära vän Anna Olofssons blogg. Diggar dom två första starkt, fy så snygg vi är! Speciellt den andra..........................




jävligt intressant

Heeejjjjj! Har precis varit ute och soolat lite grann så passade på att gå in medans solen gick i moln. Idag hade jag ju min konfirmationsavslutning och haha det gick ju som det gick. Failade lite grann (INTE FÖRVÅNANDE) men det gick bra ändå! Mormor och morfar är här och vi fikade direkt då vi kom hem och då öppnade jag lite presenter. Kan visa bilder på det senare! Sen till middag kommer mina kusiner och käkar och såånt.
BARA JAG SOM ÄR SJUKT TAGGAD TILL EUROVISION IKVÄLL ELLER?!?!! GO SWEEEDEEEN!!!! Fast jag älskar Turkiets låt också, den är så jävla härlig :D

Morfars favoritkepa! Snygg va? ;)

snabb mobilblogg

Hej på er alla! Min uppdatering suger just nu och det beror på att Internet är segt som fan och att jag inte har tid, har msasa att göra. Har iallafall städat rummet inför imorgon då vi får massa gäster eftersom jag har konfirmationsavslutning imorgon. Känns jävligt skönt! Sen på kvällen är det ju Eurovision Song Contest och jag är så fett jävla taggad!! HOPPAS LOREEN TAR HEM HELA SKITEN!! På söndag ska jag åka och kolla på mina kusiners konfirmationsavslutning och sen blir det fika hos dom. Åker nog hem runt middagstid då. OCH SEN PÅ MÅNDAG HAR JAG MOPPEUPPKÖRNINGEN!!! Jag ska köra moped i stan. JAG!!!! Haha asså jag kommer dö. Dessutom har man tydligen mikrofon eller nåt på sig medans man kör :o då kommer ju min körlärare höra hur jag sjunger :( (hahahaha sjunger alltid när jag kör moped..) Ligger förövrigt i sängen just nu och har tänkt försöka sova, HAR SLUT PÅ GRATISSMS SÅ ALLA VET OM DET. SKRIV PÅ FACEBOOK/RING OM DE ÄR NÅGOT. Pusspuss!

soligt o fint osvsosvosvosv

Hej, börjar med att säga att vädret är helt underbart! Älskar det! Blir ju inte direkt sämre när det snart är sommarlov heller :D
Skoldagen gick väldigt segt idag, det har varit lite småjobbigt med vissa grejer men det ordnade sig! Ikväll så följer jag troligen med resten av familjen till skolan för att kolla på någon film som Lollo är med i. Fast det beror på om jag orkar, ehee. Sen så ska jag försöka läsa lite so.
Känns skönt med fredag imorgon, konfirmationavslutning på lördag och fika o sånt efteråt och på söndag :D 
Har inte så mycket mer att säga än att nu ska jag gå ut och steka i solen, tjaarå!


trött

God morgon! Känner redan nu att denhär dagen kommer bli väldigt lång och jobbig. Vill helst bara gå och lägga mig och sova igen men det är bara till o härda! Snart sommarlov ju :D Aja hoppas ni får en bra dag idag iallafall! Ska gå till bussen nu. Hejsvejs!
Tumblr_lupyblhuau1qf98lyo1_500_large

you make me smile

Vill bara säga att jag älskar dig Elias. Du är den absolut underbaraste människan jag har träffat och jag är så sjukt glad att jag har dig! Jag trodde inte att man kunde känna såhär för en annan person men det visade sig att det kunde man visst. Det har gått 5 månader sen vi blev tillsammans och varje gång jag är med dig känns det alltid så himla bra. Du är det finaste jag har och jag är så himla lycklig med dig! <3

svarsvarsvar

maja hagelberg om det jag köpte igår:
fina kläder!
det rosa linnet längst upp är det långt eller halvkort? :)
maja hagelberg om det jag köpte igår:
fina kläder!
det rosa linnet längst upp är det långt eller halvkort? :)
Svar: Det är lika långt som ett vanligt linne, alltså det räcker ner till byxorna typ :D haha sämst förklaring men hoppas du fattar ändå! Också är ryggen ganska urringad.

bra dag -glad tjej!

Hejhejhejhej hemskt mycket hej! Är på gaalet bra humör just nu och har varit det i stort sätt hela dagen, det beror på att jag har världens underbaraste och bästa vänner man kan ha! ♥ Har skrattat sjukt mycket idag, det behövdes verkligen kan jag säga. Sen är det otroligt fint väder nu också!
Har varit hos läkarn idag och det gick bara finfint. När jag var klar hos läkarn åkte pappa och jag o köpte en ny moppehjälm + sånna där glasögon till (kommer fan inte på vad det heteeeeer) när vi lix var i stan. Efter det åkte vi och käkade middag på matcompaniet i Själevad. Riiktigt najs!

det jag köpte igår

Sandal

söndag var det idag ja

Hej mina älskade fans! Haha nerå, men tja. Min uppdatering har inte direkt varit på topp idag, eller har inte bloggat nånting men det beror på att jag har varit i stan typ halva dagen och sen så krånglar Internet (som vanligt) ska försöka blogga mer imorgon eftersom jag är ledig. Ska knäppa kort på det jag köpte i stan idag också hade jag tänkt. Ligger och bloggar från mobilen medans jag kollar på Jägarna 2. Älskar den filmen! Typ 8:e gången jag ser den :D aja puss på er!

chokladbollar yaa0

Här kommer bilder från bakresultatet! FATTA HUR GOD SMETEN VAR ELLER?! Men nu har jag värsta ont i magen och dom klagar på mig att det blev för lite chokladbollar.. Livet är hårt..
Lollo var fotograf så ni vet! ;)


bakning!!

Nu är grannarna här och vi ska baka chokladbollar! BLIR GÖTT DE!! Lägger upp bilder från systemkameran senare.

lördag


uppdate tyyyyp

Hej. Har inte gjort så mycket idag har typ åkt buss till mamma sen så har vi nyss käkat middag. Just nu sitter jag och Sara och lyssnar på musik och degar typ, är så sjukt trött ska nog gå ut och gå eller nånting.
Hoppas ni har haft en bra dag. Puss!


we found love


Åh lessnar aldrig ♥

trött men ändå intee ehe

Hejhej! Kom hem för ett tag sedan efter att ha tillbringat kvällen i Ramsjöstugan. Var tänkt att bara jag, Anna och Maja skulle fara dit och grilla först men madde och Elias hängde också på! Riktigt mysigt var det! Eftersom stugan ligger i skogen och vägen var avstängd så var vi tvungna att gå 5km för att komma fram. Men det gick bara finfint dee! Lite smådrygt baa ;) Och just! När vi var påväg dit så såg vi en LIVSLEVANDE FUCKING BJÖRN!!!! Och nej, jag varken driver eller drömmer! Fatta hur rädd jag blev eller?! Tur så var den ungefär 300-400m ifrån oss och den verkade inte ha sett oss heller. Innan vi åkte så hade pappa lurat oss och sagt att han hade sett en björn efter den vägen, så det var ju lite småkul att vi såg en efter det :P När vi kom hem igen så åkte Elias och madde hem på en gång medans Maja och Anna stannade kvar en stund och var social med mig. Riktigt trevligt må jag säga, haha spår :) Aja har vart en trevlig kväll iallafall! Bilder kommer upp imorgon, såå håll ut! Ska försöka sova men jag är inte trött men är ändå det :o ahaha nä nu flummar jag bara.. Hejdå!
bilder från ANNAS BLOGG

vilken är snyggast?

Vilken av bikiniöverdelarna är snyggast?

5 sanningar

  1. Jag älskar känslan när det knäcker i ryggen! Haha ska förklara dethär lite bättre, men när man tillexempel sitter i en stol också lutar man sig bak över ryggstödet så det knakar i ryggen. Haha aaas skönt! :D
  2. Jag har svårt för att ta tag i saker när jag är själv. Som att städa rummet typ, jag kan tänka ba "Ahmen jag gör det sen istället" men jag gör det inte förens pappa påminner mig för 1234 gången. Ehee. Också är det mycket roligare att göra saker när andra är med.
  3. Hahaha pinsamt men jag brukar läsa min egna blogg. Hahahah dör.
  4. När det regnar eller när det är kvavt ute så får jag massa smålockar runt pannan och hela håret blir lockigt. Det är fult som fan och jag hatar det :( MEN JAG TACKAR GUD FÖR PLATTÅNGEN!!!!!! Låter jävligt psyko, men det är fan så hemskt. Jag lovar.
  5. Jag är beroende av min mobil. Jag klarar mig inte utan den! Utan min mobil känner jag mig naken, rädd, exposed...

Hahaha pinsamt men jag brukar läsa min egna blogg. Hahahah dör.
När det regnar eller när det är kvavt ute så får jag massa smålockar runt pannan och hela håret blir lockigt. Det är fult som fan och jag hatar det :( MEN JAG TACKAR GUD FÖR PLATTÅNGEN!!!!!! Låter jävligt psyko, men det är fan så hemskt. Jag lovar.
Jag är beroende av min mobil. Jag klarar mig inte utan den! Utan min mobil känner jag mig naken, rädd, exposed...

tagga sommarlov

Hej alla! Åker till doktorn klockan 13.45 idag, sen ser vi väl vad som händer.
Idag är det förövrigt en månad kvar tills det blir sommarlov!! SÅ JÄVLA SKÖNT! Får bara hoppas att det blir soligt och fint väder, då blir lilla Christine glad :D Känner på mig att sommarlovet kommer äga iår! Nu ska jag sluta babbla, vi hörs! Pusspuss
Bilder från förra året

dipdye eller inte?

Jag kan inte bestämma mig om jag ska färga dipdye (som jag gjorde för två veckor sen typ) eller om jag helt enkelt ska skita i det? Färgen försvann ur topparna efter en vecka så det känns ganska jobbigt att måsta färga så ofta, men samtidigt var det jävligt coolt. MEN JAG VET SOM SAGT INTE.. Hjälp mä!
Ska jag färga dipdye igen eller inte?
Elina Sjöberg
för 23 timmar sedan
Sexy lips Sexy face ;) Sexy eye Sexy hug Sexy kiss Sexy kiss ;) ♥ ♥ de är elina stilen de ;) ♥♥
Elina Sjöberg
för 23 timmar sedan
Sexy lips Sexy face ;) Sexy eye Sexy hug Sexy kiss Sexy kiss ;) ♥ ♥ de är elina stilen de ;) ♥♥

söndagskväll

Halloj! Ber om ursäkt för min kassa uppdatering men har helt enkelt inte haft tid. Körde moppe fram tills 14.30 då jag mötte upp Maja för att kolla på Elias match som slutade 2-2. Efter matchen så följde jag Elias hem och har varit med han hela kvällen. ♥
Nu ska jag packa ihop idrottsgrejerna inför imorgon (om jag orkar.....) och sen ska jag gå och lägga mig, känns inte bra med skola imorgon.. Skönt att vi bara går tre dagar denhär veckan!
Hoppas ni haft en bra dag! Pusspuss

en månad kvar

Godmorgon! Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 15! Yeeah fatta fett! Längtar galeet mycket!
Idag ska jag åka och kolla på Elias fotbollsmatch och sen ska jag vara med han. Ska troligen till doktorn på tisdag, berättar nog varför senare.. (Vissa vet redan varför)
Ha en bra dag! Vi hööreesss

next up!

Ska alldeles strax äta middag och sen så åker vi iväg och kollar på bio. Blir nog riktigt skoj! Vi hörs senare, hejrå

mandelskorpor

Ingredienser
25–30 st
2 dl sötmandel
1 dl socker
2.5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 st ägg
Ingredienser
25–30 st
2 dl sötmandel
1 dl socker
2.5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 st ägg
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175°. Mal 1 dl mandel fint. Hacka resten av mandeln.
2. Blanda mandel, socker, mjöl och bakpulver. Blanda ner äggen och arbeta ihop till en deg.
3. Forma till två längder, lika långa som plåten. Platta ut dem med handen.
4. Grädda i ca 15 minuter. Ta ut ur ugnen och skär längderna i sneda snittar.
5. Sänk ugnsvärmen till 100° och torka skorporna i ca 30 minuter.

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Svenssonc @ Instagram

lite fakta sådäär

Godmorgon på er! Vaknade runt halv elva och gick ner och åt frukost. Nu ska jag snart ta mig en dusch sen så ska jag förbereda inför redovisningen på måndag. Efter det ska jag och Sara hjälpa Vanja att plantera en rabatt typ. KOMMER SÄKERLIGEN UPP BILDER SEN. Ikväll ska hela familjen åka och kolla på bio, blir säkert mys! Hör av mig sen, byebye.
Jag saknar dig. ♥

ointressant babbel

Okej nu blir dehär ett helt random inlägg men whateveeerrr. Skulle fan vilja lära mig att spela piano, det är så sjukt vackert! Eftersom jag kan typ tre ackord på gitarr så kan jag ju inte direkt påstå att jag är vidare musikalisk men aaja. Ska fan försöka få syrran till att lära mig eftersom hon har spelat piano i typ två år eller nå. Haha noll koll här alltså! HEJ SARA VILL DU LÄRA MIG ATT SPELA?? PUSSPUSS BEBIS Eftersom dehär är ett inlägg från mobilen så blir det lite stört, men det gör väl ingeee. Fan vad jag babblar på. Ointressant somfan. Gonatt till alla dom som ska sova nu dåå!!

wiho

Har precis ätit efterätt och sitter och kollar på hockeymatchen mellan Sverige och Ryssland. EYHWDICKAS kul

störd syrra eller vad?

Såhär kan det se ut när min älskade lillasyster sitter och kollar på när massa fans får träffa One Direction. Hon är deras största fan typ......

HAHAH

Haha var på rejält dåligt humör o då börjar en helt (för mig) främmande människa chatta med mig på facebook och jag tänkte ba: whaat?!?
Hah ganska kul :P Blev på bättre humör iallafall!
NU VET NI NÄR JAG FYLLER ÅR SÅ NU FÖRVÄNTAR JAG MASSA GRATTIS DÅ!!

NÅN LISTAA

Dagens klädsel: svart skjorta, svarta jeans, svarta fake converse och svart bh! och svarta trosor tro jag ;)Dagens smink: lösögonfransar, eyeliner och mascara på underfransarna
Dagens humör: SKITGLAD
Dagens roligaste: asking alexandria intervju ;)
Dagens ska göra: dra till adrian med alle :)
Dagens bästa: sängen ♥
Dagens frisyr: platt och tuperat
Dagens låt: stereo skyline - heartbeat
Dagens vill ha: klänning, pengar
Dagens klädsel: Tröja, jeans + underkläder ;)
Dagens smink: Maskara, kajal o lite foundation
Dagens humör: GLADGLADGLAD
Dagens roligaste: Hahah failade rejält
Dagens ska göra: sovaaa
Dagens bästa: Elias
Dagens frisyr: platt & slek. Regn</3
Dagens låt: Fun.: We Are Young ft. Janelle Monáe
Dagens vill ha: perninga, MAAT

regn och rusk

Hej på er alla! Idag är det onsdag och det har varit en mycket tråkig och dryg dag. Vädret suger också och det regnar och regnar.
Har inte så mycker mer att säga än att jag har tråkigt. Puss

åhåhåh

Är det bara jag som får världens härligaste känsla av denhär låten? ÅH ÄLSKAR REFRÄNGEN! Såå jävla bra!

-

Du är speciell♥

tisdag idag dåå

Hejsan hoppsan! Har precis ätit middag och nu sitter Lollo bakom mig o håller på att fläta mitt hår. Bilder kommer sen om den blir någorlunda snygg. Känn pressen Lollo.. ;) Men hon klagar på att jag inte sitter still..... (HAHA vissa fattar)
Ska snart ut och köra lite moppe och sen ikväll ska jag plugga till soprovet som vi har på fredag. Hejdååå

before i die

Det finns mycket jag vill hinna göra innan jag dör och här är några av de sakerna. Fatta vad grymt att lära sig att surfa eller att simma med hajar!
Har alltid velat resa jorden runt, så det är en grej som jag bara måste göra. Nån som vill hänga på? Haha nämen

UTEBILDER

Fick nå ryck o tog tag i kameran och gick ut för att fota lite grann på gården. Visste inte vad jag skulle ta kort på, så det fick bli lite gott o blandat. Råkade ställa mig på nå myrbo(eller vad det nu heter, det var ingen myrstack iallafall) där det var massa myror så det var ju inte så smart... SÅ NU VET DET HUR SER UT PÅ MIN GÅRD TYYP!!
AHAHA OKEJ VISSA BILDER ÄR INTE FRÅN MIN GÅRD.......
Bara för att pappa tvingade mig att knäppa kort på hans vindruvsplantering...

today im wearing this

tröja, gina - byxor, gina

SVAR PÅ TAL

Anna Olofsson om snygga såhär på morgonkvisten:
Haha!! älskar den sista!! hur gör man sådana? ;o
Svar: Gå bara in på denhär hemsidan, bli medlem och sen kommer du fatta hur man gör. DOCK MÅSTE MAN HA WEBBKAMERA.
HAHA DE ÄR ASKUL...........

min pärla

God kväll! Kom precis in efter att ha provkört min nya moppe. Det gick hur bra som helst! Nu fattas det bara en hjälm så jag slipper åka runt med ett bowlingklot på huve.... :) Haha nämen!
Idag har jag varit med min pöjk, så jag har inte hunnit blogga så mycket. Mys har det varit iallafall!♥
Nu måste jag ta tag och läsa klart engelskaboken. Har ungefär 50 sidor kvar, dööödaa määä. Pusshej!

smilesmilesmile


frullee

Söt syrra jag har som gjorde ordning frukost åt mig♥

snygga såhär på morgonkvisten

Godmorgon på er snyggingar! Hoppas ni har sovit gott, för det har jaaag. Vaknade runt 8.40 och då gick jag och duschade. Idag ska jag troligen vara med Elias och sen ikväll MÅSTE jag läsa ut engelskaboken eftersom vi ska ha nån jävla redovisning på tisdag... Ojojoj...
Bjussar på domhär snygga gifsen. ATT VI E SNYGG?

allt och ingenting

Hejsan hoppsan! Ligger just nu i sängen och funderar på om jag ska försöka sova, eftersom jag är galet trött och har ändå ingenting att göra. Skulle egentligen behöva läsa ut en engelskabok men jag orkar verkligen inte, är alldeles för trött för det. Får läsa imorgonkväll istället! Ikväll har jag bara kollat på film och käkat chips. Har även snackar lite med Ida i telefon. Haha intressant inlägg..... STATISTIKEN PEKAR UPPÅT!!! Wihooo är galet glad! :D:D:D hoppas det fortsätter såhär bara! Pusspuss
Diggar min o mattes bild starkt!

spagettiii o köttfärsås

Idag så lagade jag o syrrorna spagetti och köttfärsås till middag eftersom pappa var på jobbet. Vi spårade ganska rejält men det blev bra ändåå! Vi är värsta mästerkockarna ju ;)

idag är det lördag

linne, gina tricot - byxor, bikbok

Mitt rum

Städade rummet idag så passade på att knäppa kort och visa hur det ser ut. Inget speciellt eller sååå men såhär ser mitt rum ut.
Håhå tufft med gifs juu! :D

shoppingsugen!

Your image is loading...Your image is loading...Your image is loading...
Var ju i stan igår och provade lite kläder inne på gina, nästan allt här ovanför faktiskt.
Hittade ett par skitsnygga shorts som satt riktigt bra. Funderar på om jag ska köpa dom eller om jag ska skita i det, dom kostar 349:- så jag vet inte om det är värt pengarna.... Snål chey här!
Ska fundera ett tag till iallafall.

MY HAIR

Såhär blev håret som Anna och Maja färgade på mig igår. Var lite tveksam från början om jag verkligen skulle våga, men jag är så sjukt nöjd nu alltså! Lila dipdye.

trötter

Hejsan. Idag hade vi temadag på skolan och det var riktigt trevligt eftersom jag och Johanna spårade rejäält! Efter skolan drog jag, Maja och Anna till stan där vi shoppade och hade det jävligt kul! Alla som mötte oss tyckte nog att vi var störd eller nåt. Vi åkte hem med 18.25-bussen och drog sedan hem till mig. Då färgade vi mitt hår (BILD KOMMER TROLIGTVIS IMORGON) sen kom Elias och Willy osvosvosv.
Elias och Willy åkte hem för inte så länge sen o nu ska jag sova. Gonatt.

TVÅ AV TRE

Köpte dessa linnen inne på Gina i onsdags. Köpte ett till också men bild kommer upp på det senare!

tisdag den första maj

Hejhej! Var ett tag sen jag bloggade, eheee. Men eftersom att det tar minst 5 minuter för varenda bild att ladda upp och internet laggar hela tiden, så orkar jag inte sitta och kämpa med det. TYVÄRR MINA ÄLSKADE BLOGGLÄSARE!!! haha....
Idag har vi firat lillsyrran som fyller hela 10(!!!) år på torsdag. (Och lollo, för mig kommer du alltid vara 8♥♥ pusspuss) Så mormor & morfar och kusinerna kikade förbi för lite fika.
Åker förövrigt till pappa på fredag och där är internet mycket bättre så då jääävlaarrrr ska det bloggas!
HEJDÅ. HÄR FÅR NI NÅGRA FINA BILDER FRÅN IDAG. OCH TÄNK ATT JAG HAR KÄMPAT MED DOM HÄR JÄVLA BILDERNA JÄVLIGT LÄNGE, SÅ LITE BERÖM SKULLE INTE SKADA. HEJDÅ.


RSS 2.0