NEW IN

Var in en sväng på stan idag innan jag gick till tandläkaren och då fyndade jag detta! Är extra glad att jag hittade en mysig kofta för ett superpris :D
Linne armband & kofta från Gina tricot // Bh & trosor från H&M 

sparkle sparkle

Hade sjukt tråkigt så bestämde mig för att måla naglarna med mitt nya nagellack jag köpte i Sundsvall. Hade även ett blått nagellack under för annars hade det bara varit ett genomskilnigt lack med lite glitter på. Tyckte det blev snyggare med blå bakgrund ;) NU SKA JAG KOLLA PÅ ONE DIRECTIONS NYA VIDEO PÅ YOUTUBE PUSSHEJ

#122 dagar kvar♥

Nu är det 122 dagar kvar tills den 8 maj, vilket betyder One Directions konsert i Sverige!!! ÅHH JAG LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET!!! 

Juuust nu♥♥




Q/A

Fråga: Vart kommer allt ifrån? Kram

Svar: Den vita tröjan med spets kommer från New Yorker och den vita tjocktröjan kommer från H&M. Halsbandet och örhängerna köpte jag på Glitter. Nagellacket finns på Kicks.


med bebiii

Tjabba tjena hallåå! Jag och Elias vaknade för ett tag sen och har typ nyss ätit frukost :D Det är ju sista dagen på lovet så man får ju passa på att sova ut ordentligt när de är skola imorn!
Kan bjussa på några bilder vi tog igår medans vi väntade på att vår sockerkaka skulle bli klar ;)
 

jag idag

Hallå! Har hunnit med en hel del idag, bland annat gjort bort läxa som jag hade över lovet och sen har jag även hjälpt syrran att filma hennes Frågestunds-video. Fast hehe, jag satt bara.
Ska strax gå ner och agera kock, tänkte samla lite vuxenpoäng genom att laga middagen idag! ;) hehe
Har iallafall på mig min nya tröja som jag köpte i sundsvall :D Älskar den! Jeansen är också nya, dock ser man dom inte så bra. Älskar dom med höhö!

5 januari 2013

Goood morrrrrrning! Vaknade för ett tag sen o har nyss käkat frukost, är så sjukt trött så har god lust att bara slänga mig i sängen och sova några timmar till, hehe... Kollade Vampire Diaries tills jag somnade, har egentligen ingen aning vilken tid jag somnade men vid ett nångång tror jag, så jag är fett trött! Här får ni en bild på min frukost och min pyjamaaas :D

SHOPPING

baksidan↑
+ ett par assköna svarta jeans och en sprej för håret :):):)

hemma igen

Hejhej! Nu är jag hemma efter två toppen dagar i Sundsvall! Har haft det hur bra som helst med spa, shopping, bowling, roligt sällskap och massa mer :D Lägger upp bilder på det jag har köpt i nästa inlägg, så håll ut haha!
 
Har förresten bytt design också, kommentera gärna och säg vad ni tyck.

i Sundsvall

Bilder från spat:






Ligger just nu i hotellrummet och kollar på film med Ida. Idag när vi kom fram till Sundsvall käkade vi alla på McDonald's sen åkte jag och Ida in till stan en sväng där jag köpte en tröja :) sen åkte vi till hotellet och gick på spa. Det var hur härligt som helst! Man kände sig typ kunglig, haha! :D sen efter vi duschat o fixat oss, for vi på restaurang och käkade middag och har nyss spelat bowling! Måste bara säga att jag vann första omgången ;)) hörs!

Tröjan jag köpte!

hejhej

Tja, åkte till Elias idag vid klockan ett och sen hämtade pappa mig innan han åkte till jobbet. Nu ska jag strax åka till madde, väntar bara på att Anna ska komma och hämta mig :) Bloggar jag inte mer ikväll så åker jag till Sundsvall imorgon och kommer hem på fredag. Ha det gött!

nyår

Vill börja detta inlägg med att säga gott nytt år! Helt ärligt tycker jag 2012 var ett väldigt bra år, visst finns det saker jag varit mindre glad över men om man sammanfattar året blir det till ett riktigt bra år! :D
Mitt nyår började med att jag vaknade upp ganska sent, sen låg jag bara och kollade på The Walking dead till typ klockan fyra-fem sen kom Madde och Maja till mig. Först åt vi förrätt med min familj sen började vi fixa oss, efter det åt vi även huvudrätt och efterrätt som var hur gott som helst!
Sen vid nio åkte vi in till Norrmesunda där vi var hela kvällen och hade hur jävla kul som helst! Då jag kom hem nångång mitt i natten gick jag o la mig på en gång. Hoppas alla har haft det bra! Pussss
Det är Sara som har tagit bilderna ↓
 
Förrätt
Huvudrätt
Efterrätt

medan jag varit borta

Hej gott folk! Som väntat blev det ännu en lång bloggpaus utan inlägg men nu är jag här igen! Det har hänt en hel del sen jag skrev sist. Har bland annat fått jullov, firat ett år tillsammans med Elias, fått julklappar och firat nyår med undertbart folk! Har iallafall haft det huuur bra som helst :D Och nu på lovet har jag inte gjort så mycket, ska åka till Sundsvall med Idas familj imorgon och bo på hotell över natten o de känns suuperkul!!!
Lite bilder från kameran:

RSS 2.0