:)


Har varit i stan hela dagen så det var skönt att få komma hem å sätta sig i soffan nu! Har bland annat köpt en fin present till min fina vän Louise som fyllde år igår :D sen käkade jag och Maja på subway också, sååå himla gott!!
Ligger just nu nerbäddad i soffan och njuter av denna goding!

my room

Var duktig och fotade med min kamera denna gång, dock blev bilderna inte så bra eftersom ljuset var dåligt. Men så här ser mitt rum hos pappa ut! Inte så stort men trivs med små rum, tycker det blir mysigare då :D
Har även plockat undan julpyntet som ni ser, hihi. Ska käka middag nu, höörs!

Mot farmor

Sitter just nu i bilen och sjunger med radion, haha "what a feeeeeling"! Humöret är på topp och slutdestinationen är i själevad hos farmor. Ska bli mys att träffa henne:) tänkte lägga upp bilder på mitt nystädade rum ikväll, hehe. Ha det fint! 

Jag och bananis ❤️

Två från h&m




Bra dagar

Hallå igeeen! Bloggade ingenting igår eftersom jag var i stan hela dagen. Inhandlade mig två übersnygga tröjor och ett par jeans! Bilder på tröjorna kommer, bilder på jeansen finns längre ner i inlägget! ;)
Vi (dvs Elias familj och en till familj) var även på bio och såg "hundraåringen som klev ut ur fönstret och försvann" som verkligen va hel värd att se, hur rolig som helst! Innan bion käkade vi middag på Il padrino, efter bion hängde jag med Elias hem :) haft de jättemysigt som vanligt med världens bästa!



Jeansen jag köpte + en supersnygg jacka jag ska köpa i veckan! 

Mot dop



Nu beger vi oss mot dop, sen åker vi till vanjas syster och käkar blöte där med deras släkt, blir kalasgott! Kommer nog hem rätt sent så skriver inget mer än dethär. Elias kommer iallafall hit ikväll och sover med mig<3

Dumle

Fick en fråga där någon undrade vad som fanns i glasskålen. Haha det är faktiskt dumle i :D också ett såndär hjärta man värmer händerna med, visste inte vars jag skulle he det så de fickligga där i med dumlen så länge. Haha :)


 

Mina julklappar



Dehär är alltså vad jag fick i julklapp i år, är jättenöjd verkligen!  (Hoppas jag inte glömt något nu bara) :D  

Kärlek









Har haft världens bästa julafton! Lägger upp bilder på mina julklappar sen :)

Club Grand Side

 
Nu i sommar ska vi i min familj åka utomlands och det känns verkligen helt underbart! Jag har ju liksom aldrig varit utanför Sveriges gränser förut så...haha..! 
Vi har suttit och kollat runt på olika hotell och har hittat en stor favorit :D Bilderna här ovanför är på hotellet!
 

Fyra bilder

 

Bilderna är tagna med min iphonekamera, därför det är så dålig kvalla
Bild 1: vår nypyntade julgran + världens sötaste Lollo.
Bild 2: avslutningsdagen fotograf ala  Sara 
Bild 3: lillajulafton igårkväll haha
Bild 4: lite avslutningsfika ifredags

Mumma



Detta är alltså min och Elias marängsviss med smält choklad över, såå gott! :D 

Torsdag

Hade sovmorgon till klockan 11.40 idag vilket var såå skönt! Efter det hade vi psykologi där snällaste wasti bjöd på glögg och fika, hur underbart?! Sen hade vi ett samhällsprov som faktiskt gick rätt så bra! Känns såå bra med lov imorgon, kan knappt bärja mig till julafton heeller :D det är bara fem dagar kvar!! Ååh :D
Haha jag som alltid måste blåsa upp kinderna... Tycker om domhär tjejerna jätte mycket! ❤️


Julklappaverksta'n



Hallå! Ligger hemma o är sjuk vilket suger stenhårt, det är såå tråkigt! Så kollade gårdagens avsnitt av Paradise Hotel och nu har jag precis slagit in Sara och lollos julklappar, längtar såå tills dom ska öppnas hihi! :) ska nu ta mig en kopp te och fortsätta knarka halstabletter, pusshej!

Trött less & snuvig

Har så fruktansvärt ont i huvudet och halsen så jag vill bara döö. Plus världens snuva på det också, perfekt!! Jag som har massa prov nu i slutet på veckan som jag måste göra bort, känns så himla jobbigt men de måste ju göras. Vill ju inte heller ligga sjuk på livet så vill bli frisk nuuuu :(

Känner mig såhär haha 
 

<3




Min måndag



Bilder från idag

Har inte så mycket att säga så sammanfattar dagen lite snabbt: tidig morgon, stentufft pass på idrotten = ajaj i låren, drack en mangosmoothie som var underbar, hunnit med att köpa de sista julklapparna, bussarna hem var inställda = jag kom hem nyss. Tur det finns människor som ställer upp att skjutsa hem mig i denna halka! 
Har otroligt ont i huvudet o halsen så kommer nog ligga o kolla film hela kvällen. Puss!

Underbart

Ligger alltså i sängen med en irriterande kurrande katt medans jag i panik försöker komma på vad jag ska köpa åt folket i julklapp. Då kommer william upp med en glasskål full med vaniljglass och grädde med krossade cookies ovanpå! Detta gjorde min dag :D:D har förövrigt kommit på vad jag ska köpa för julklappar så det är ju inte sämre.




one year ago

♥Bilderna är tagna kring julen 2012 ♥
 
 

3




Bild 1: igår bakade vi lussebullar, hahah så sjukt feta!
Bild 2: världens sötaste Vildus för omkring 5min sen
Bild 3: tyck de såg så mysigt igår hehe 

Ny jultröja



Köpt på bikbok för 149kr, fick dock den billigare då dom har 30% på hela sortimentet ;)

Lucia

Äntligen fredag! Har inte så mycket att säga förutom att denhär helgen kommer bli väldans bra! Får förhoppningsvis mitt efterlängtade skoterkort på söndag med :)
Eftersom det är lucia idag (och fredag den 13:e) så hade vi luciatåg på skolan, det var verkligen hur fint som helst! Sen fick vi fika också så det klagar jag inte på direkt. Som jag sa, så är det ju fredag den 13:e och jag som gör bort mig jämt och ständigt har faktiskt inte råkat ut för något idag, haha ovanligt nog ;)
Luciatåget påväg ner till ljushallen 
Just nu


Just chiling with ma bejb






Do what u want

Vill börja med att säga att denna dag har gått otroligt långsamt! Dels på grund av min huvudvärk och långa tråkiga lektioner. Härdade iallafall igenom dagen och nu är jag äntligen hemma! Har precis ätit middag så har fått ny energi, ska utnyttja energin med att städa rummet eftersom det är kaaaos just nu! Kläder överallt haha... Känns super med helg imorgon, behöver verkligen vila ut efter den här veckan som gått!



Två från idag





Kvällspyssel!

Har pysslat ihop ett pepparkakshus med småsyrrorna, haha det blev inte alls som jag tänkt men alltid kul med lite fantasi! Förutom det så har jag svinont i magen av all pepparkaksdeg.. Haha! Ikväll väntar paradise hotel!!




I'll be the one you wont forget

Hej där! Nu är det bara 15 dagar kvar tills julafton!! Helt sjukt vad tiden går snabbt! :D
Dagen har iallafall gått väldigt snabbt som alla måndagar gör. Efter skolan tog vi oss ett gympass sen käkade jag och Madde middag på subway, lyx you know!  Har inte så mycket mer att säga än att jag stressar ihjäl pga alla prov:)döda:)mig:)typ:) ha de så bra ni läxfria haha

 
 

julbak

Här hemma har det bakats för fullt medans jag har varit på skoterkurs, så sjuuukt gott det luktar! Direkt då jag kom innanför dörren möttes jag av världens doft! Känner att det måste bli mycket gym i veckan ;) haha... Sara har tagit bilderna här nedanför.
 

Lördag




Bilder från idag

Hejhallå! Hittills har jag verkligen haft bästa helgen nånsin! :D Elias var hos mig hela dagen idag och runt 17 kom mina fina bredyjänter hit ;) Madde bjöd på en jättegod förrätt sen gjorde vi tacos tillsammans, sen hade Maja med sig världens godaste cheesecake :D haha underbar kväll med mycket skratt och knas(som vanligt) kan jag lova! Dom åkte nyss hem så jag ska ta och lägga mig eftersom alarmet ringer 8 imorgon... Natti!  

Idolmys med älskling


Nu taggar vi till idol! Heja Elin! :D

Mystajm




Ma bjutiful friendos

ÄNTLIGEN HEELG!! Åh känns så underbart att äntligen få sova ut! :D något som känns mindre bra är att vi har otrooligt mycket inlämningsuppgifter/prov/redovisningar innan jullovet! Guud vet inte hur jag ska hinna med allt!! 
Annars så är det rätt så bra, sitter på bussen påväg hem och lyssnar på julmusik för fulla muggar! Kvällen kommer spenderas med Elias och imorgon kommer tre brudar hem till mig på trerätters och annat bus! På söndag har jag skoterkurs, i sex timmar... Vilket känns drygt! Somnar nog gott på kvällen iallafall haha..;)




Två från idag





Tisdag

Idag är det tisdag och som alla tisdagar har det gått riktigt fort! Fast idag hade vi ingen tyska i slutet av dagen så fick sluta tidigare ;) 
Ligger just nu i sängen och pluggar för fullt på engelskaglosorna vi har till imorgon, känner dock att musiken för mig på andra tankar haha... Men ska försöka ta tag i det nu! Hejdåååå




MondaY

Idag har varit en rätt så bra dag faktiskt! Har hunnit simma ett x antal längder på paradiset, käkat på subway med mina gaaals o börjat lite smått med julpyntet! :D sitter just nu och kämpar på för fullt med läxor, vill göra bort det så fort som möjligt! Ikväll väntar glögg- och lussebullsmys! ❤️



#1


God kväll! Äntligen är det första december!! Snaart jul! :D 
Kom hem från Elias för ett tag sedan, har hunnit träna lite grann och lagt ut några annonser på Tradera sen dess. kommer avsluta den här superbraiga helgen med att kolla på Solsidan och samtidigt mumsa på en lussebulle, de ni! ;) 

RSS 2.0